Így is lehetséges a teherbeesés?
A ciklusom elején (8. napján) voltam együtt a párommal és óvszerrel védekeztünk. Most a ciklusom 33. napján járok és menzi sehol. Nem szokott késni, mindig 27-29 napos ciklusaim vannak, ezért kicsit elgondolkodtam... Egy pontban megszegtük a "helyes óvszerhasználat elveit", szóval "nem vettük ki azonnal", de mikor kivettük, nem tűnt "lazának", úgy értem, nem látszódott, hogy abból visszafolyhatna valami. Mégis, aggódok egy kicsit, mert már egy hete menziszerű tüneteim vannak, érzékeny a mellem és nagyon kívánós vagyok. Ez nálam tipikus menzi előtti állapot, de akár terhességi tünetek is lehetnek...
Kérek mindenkit, csak akkor írjon, ha érdemi választ ad. Lehet, csak a hormonjaim kavartak be és még az is lehet azért vagyok most idegesebb és ok nélkül aggódok. De aki csak cikizni akar, inkább ne írjon.
de hát fizikai képtelenség, gumiba mentek el a pasijaink, nem értem hogy miért parázok ennyire. . :(
nem merek tesztet csinálni mi van ha mégis pozitív????????
bár akkor azt sem tudnám kitől valami ufótól éjjel ...
stresszes vagyok meg beteg de nem tudom hogy miért késhet.
Ha stresszelitek magatokat ezen, akkor sem fog megjönni! :)
VEgyél egy forró fürdőt, nézz tévét, v akármit, csak ne ezen görcsölj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!