Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a nagyon csúnya görbéről? Mit tudotk kiolvasni belőle? Én már semmit.

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 10. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a görbe úgy néz ki mint egy PCO-s görbe. Tuti valami hormonproblémára utál. Bocs nem akartalak elkeseríteni, és persze orvos sem vagyok. Egy hormonvizsgálat lehet jó lenne.
2009. nov. 10. 08:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Pontosan úgy van, ahogy mondod, PCO-s vagyok, már több mint 4 éve állították fel a diagnózist, de azóta kezelnek Merckforminnal, volt lapar műtétem, és azóta minden OK, az Orvosok szerint is. 30-33 naposak a ciklusaim. Múlt hónapban stimulálva voltam Merional-al inszemináció miatt, ami elmaradt, mert magától megrepedt a tüszőm előbb és "lecsúsztam" róla, akkor 22 napra jött meg. Nem lehet, hogy az zavart be most? Én nagyon erre gondolok.
2009. nov. 10. 08:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Miért nem segít mostanában senki?
2009. nov. 10. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
1. vok. Nem igazán tudom hogy mi zavart be, de én úgy látom hogy nem nagyon volt peteérésed sem, bár én laikus vagyok. A PCO-t is csak onnan tudom hogy én is az vagyok és rengeteget olvastam utána. Én is szedtem peteérést elősegítő gyogyit de én clostilt kapta és nekem attól volt is peteérésem. Terhes is lettem de azóta sajna már túl vagyok a vetélésen és most megint próbálkozunk. Igaz ezt a hónapot kihagyjuk mert holnap megyek beoltatni magam.
2009. nov. 10. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!