13-én kell h megjöjön mah voltam uh és a doki azt mondta lát valamit de nem tudja, h az most terhesség vagy peteérés?
Figyelt kérdés
ilyenkorra már szerintem peteérés nem igen van,tehát mégis baba lehet most kezdődik el minden?2013. okt. 10. 17:36
1/2 anonim válasza:
Csak akkor tudja a doki azt mondani, hogy terhes vagy ha 6 hetesen látja a szív verését. Addig nem mondhatja, hogy terhes vagy, nem is biztos, hogy elindul a baba szíve, ilyen picinek még csak egy kis pontot látnak amiből még bármi lehet, érett petesejt, ciszta, elhalt magzat, élő magzat. Majd kiderül. Jó jel, hogy legalább látott valamit, de még azért ne örülj előre nehogy csalódj.
2/2 anonim válasza:
Maximum megvastagodott nyálkahártyát láthatott, még kicsi, pöttynyi petezsákot sem, ezért mondta, hogy még bármi lehet belőle. Vagy megjön a menzeszed, vagy terhes is lehetsz. Még arra tudok gondolni, hogy az egyik petefészked környékén láthatott valamit, amiről még nem tudta megmondani pontosan, hogy esetleg a megrepedt tüsző után keletkezett sárgatest lehet-e. Én jártam így. Nekem pár nap után megjelent uh-n a petezsák és akkor már a sárgatestet is látta a jobb petefészkemnél. Drukkolok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!