Spermavizsgálatot hol csinálnak Borsod megyében, ami OEP által támogatott?
Spermavizsgálatot szeretnénk a férjemnél csináltatni, és utána érdeklődtem van olyan hely, ahol TAJ-kártya támogatott. Szeretnék érdeklődni, hogy van-e esetleg olyan aki tudna nekem segiteni, hogy hol, melyik kórházban csinálják ezt?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Mi is és barátnőmék is utánaérdeklődtek, mert én is úgy tudtam, van TB támogatott, erre azt állította a doki, hogy Miskolcon nincs ingyenes spermavizsgálat.
Végül barátnőmék kifizették az összeget (ha jól emlékszem 6 ezret kért a pasas), mi nem mentünk el, végül nem volt rá szükség.
Egesz délelőtt csak telefonálgattam, eddig arra jutottam, hogy Miskolcon nem csinálnak csak magánrendelésen, ahol fizetni kell kb 7-8e ft-ba kerül. Felhívtam a Debreceni Kórházat ott azt mondták csinálnak TB alapon ilyen vizsgálatot, csak nődoki vagy háziorvos által irt beutalót vigyünk magunkal, ott helyben megtudjuk az eredményt is.
Nektek ezzel a kórházzal kapcsolatban van tapasztalatok?
Megyei kórházakban, az urológián csinálnak ingyenes spermavizsgálatot. Némelyik SZTK-ban is.
Beutaló nem kell, viszont ketten kell menni, mert van konzultáció. Mi hónap végén megyünk mert 3 éve nem sikerül a baba.
Utolsó: A miskolci Megyeiben sajnos nem csinálnak.
Tudom, nekünk is ki kellett fizetni nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!