Gátolhatja a teherbeesést, illetve a megtapadást a napi több mint egy óra buszozás?
Figyelt kérdés
Munkámból kifolyólag naponta oda-vissza kb.másfél óra buszozásra van szükség,és aggódom,hogy a buszon való rázdás nem akadályozza-e a teherbeesést,illtve a baba megtapadását.Van itt olyan,aki babát szeretne,és sokat kényszerül napont tömegközlekedésre?2013. okt. 9. 04:50
11/15 anonim válasza:
KÉrdező, biztos hogy nem a buszozás miatt ment el a baba!
Én mikor terhes voltam naponta 2 órát autóztam, + hévvel is hetente közlekedtem, na a hév nagyon-nagyon ráz kb annyir mintha folyamatosan kátyús úton mennél és nem lett semmi baja a babámnak!
12/15 anonim válasza:
Biztos okosabbak vagytok az orvosomnál, mert az enyém letiltott a buszozásról a 12. hétig.
13/15 anonim válasza:
Hát akkor a te orvosodnál biztos . . .
14/15 anonim válasza:
Szülészeti osztályt vezető főorvos,30 éves tapasztalattal, de tényleg okosabb lehetsz Dr. Google
15/15 anonim válasza:
Az én orvosom szintén osztályvezető főorvos, 38 év tapasztalattal.
Amikor megemlítettem neki, csak nevetett, hogy mekkora hülyeség :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!