Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Na ez vajon mi lehet? Hogyan...

Na ez vajon mi lehet? Hogyan értelmezhető?

Figyelt kérdés
Van egy tesztem ami nem tudom hogyan is értelmezhető.Mível a két csík nem egyértelmű.Nem mind a két csík viszintes hanem a második csíkom aminek akkor kell megjelenie ha terhes vagyok az halvány függöleges csík.Na szerintetek ilyankor mi van?Most akkor ez hogyan is értelmezhető?
2009. nov. 9. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
én csinálnék egy másik (fajta) tesztet, mert lehet ugyan találgatni, de mindegyik csak TALÁN lenne. menj biztosra sztem.
2009. nov. 9. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyilván le van írva a tájékoztatóban a teszt értelmezése. Amúgy sokat segítenél, ha leírnád, melyik típusú, milyen márkájú tesztről van szó.
2009. nov. 9. 15:29
 3/3 A kérdező kommentje:
A teszt neve:Medi-Preg.Vízeletsugaras nagyon jó minőségű(szerintem)és már csináltam 1-2 tesztet ahoz,hogy tudjam hogyan is müködik.Csak még nem láttam ilyet,hogy függölegesen van az egyik csík.De kb jó fél óra múlva eltünt az a halvány csík.
2009. nov. 9. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!