Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedjem vajon az aszpirin...

Szedjem vajon az aszpirin protektet?

Figyelt kérdés
Sokaknál olvastam hogy ha hideg a láb,akkor az a beágyazódásnál egyáltalán nem jó.Nekem is nagyon sokszor hideg,ezért megkérdeztem a dokit és azt mondta ártani nem árt.De olvastam hogy az vérhigító,biztos nem árthatok vele?
2011. okt. 24. 09:27
 1/2 anonim ***** válasza:

az vérhigtó, anyukám eltörte a kezét nagyon csúnyán, két napig nem műtötték meg, mondván, hogy bevette az aszpirin protectet és míg hat, addig nem műthetik.

És szerintem ez a műtét távol állt egy szülés vagy császár vérzésétől.

És egyébként ha megkarcolja a kezét fél napig vérzik neki. Szó szerint.

Én nem szedném.

2011. okt. 24. 09:30
 2/2 sumergo ***** válasza:

Nem kell félni tőle, ugyanez a hatóanyaga, de más felszívódású az Astrix, én ezt szedtem. Ha káros lenne, nem adnák sok helyen a lombik kezelések mellé, azzal a kikötéssel, hogy a petesejtleszívás előtt 2 napig nem kellett szedni, a vérzékenység miatt. Ha elvágtam valamimet, egy kicsivel tényleg tovább vérzett a seb, de azért a fél nap az túlzás, meg annyi, hogy ha beütöttem magam valahol, akkor nagyobb kék-zöld foltjaim lettek, mint előtte, de ez meg nem zavart egyáltalán. A 27. hétig szedtem, utána már nem szabad.

Segít a méhnyálkahártyát vastagítani, jobb a vérellátása, ezáltal segíti a beágyazódást. sok sikert, ne félj tőle!

38 hkm

2011. okt. 24. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!