Szedjem vajon az aszpirin protektet?
az vérhigtó, anyukám eltörte a kezét nagyon csúnyán, két napig nem műtötték meg, mondván, hogy bevette az aszpirin protectet és míg hat, addig nem műthetik.
És szerintem ez a műtét távol állt egy szülés vagy császár vérzésétől.
És egyébként ha megkarcolja a kezét fél napig vérzik neki. Szó szerint.
Én nem szedném.
Nem kell félni tőle, ugyanez a hatóanyaga, de más felszívódású az Astrix, én ezt szedtem. Ha káros lenne, nem adnák sok helyen a lombik kezelések mellé, azzal a kikötéssel, hogy a petesejtleszívás előtt 2 napig nem kellett szedni, a vérzékenység miatt. Ha elvágtam valamimet, egy kicsivel tényleg tovább vérzett a seb, de azért a fél nap az túlzás, meg annyi, hogy ha beütöttem magam valahol, akkor nagyobb kék-zöld foltjaim lettek, mint előtte, de ez meg nem zavart egyáltalán. A 27. hétig szedtem, utána már nem szabad.
Segít a méhnyálkahártyát vastagítani, jobb a vérellátása, ezáltal segíti a beágyazódást. sok sikert, ne félj tőle!
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!