Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi volt a "legtöbb idő" a...

Mennyi volt a "legtöbb idő" a nem várt után, mire + lett a tesztetek?

Figyelt kérdés
nekem a menstruáció napján, negatív lett (szombaton) de még azóta sem jött meg, ez lehet attól,hogy esetleg később volt a peteérés?
2013. okt. 7. 15:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én úgy döntöttem, megvárom a jövőhetet, ha addig nem jön meg, mert az utolsó együttléthez képest akkor telik le a 2 hét. Nagyon reménykedem! Drukkolok neked is. Majd írj.
2013. okt. 8. 12:57
 12/20 A kérdező kommentje:
rendben, szorítok :)
2013. okt. 8. 12:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Szia, nekem nem várt után 6 nappal lett pozitív tesztem :-D Még van remény, ne add fel :-D
2013. okt. 9. 07:04
 14/20 A kérdező kommentje:

sajnos a ma reggeli - :( :( :(

csak én vagyok ilyen szerencsétlen? ;(

2013. okt. 9. 07:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerencsétlen, ne mondj ilyet. Nekem már 9. napja késik, akkor én mit mondjak? Amíg nem jön meg, addig van remény, bár ez a várakozás és, hogy nem tudom miért nem jön meg már nagyon bosszantó. Jó lenne ilyenkor belelátni a testünkbe, hogy mi történik odabenn. :) Épp az előbb olvastam egy kérdést, ahol az egyik válaszoló írta, hogy neki az egyik ciklusban 14 napos késés után megjött, de szintén 14 napos késés után tudott csak pozitívat tesztelni a kisfiával. Hát nem tudom, majd meglátjuk. Sok sikert, majd írj!
2013. okt. 9. 07:24
 16/20 A kérdező kommentje:
az bosszant a legjobban ilyenkor, az elkeseredésen túl,hogy legalább ha már megjönne el tudnám kezdeni a Closty kúrámat, ez lesz az első ilyen hónapom
2013. okt. 9. 07:34
 17/20 A kérdező kommentje:
9Maya99 hogy vagy? teszteltél? nekem sem jött még meg, de már parázok, utálom látni a - tesztet, lehet ma elmegyek venni..
2013. okt. 14. 07:54
 18/20 A kérdező kommentje:
nekem megint negatív, mensi sehol :(
2013. okt. 14. 10:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok az, aki írta, hogy 8 napja késik. Sajnos 11 nap késés után megjött! :( De a remény hal meg utoljára... új hónap, új remények! :)
2013. okt. 14. 11:32
 20/20 A kérdező kommentje:
sajnálom :(
2013. okt. 14. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!