Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuteszt, vagy hőgörbe?

Ovuteszt, vagy hőgörbe?

Figyelt kérdés
Az ovutesztem tegnapelőtt, és tegnap is negatív volt, viszont ma reggel 36.1-ről 36.4-re ugrott a hőm. Sajnos nem voltunk együtt a férjemmel, mivel az orvosom szerint a kevés jómínőségű spermaszám miatt a legjobb időpontban kell együtt lennünk. Gondoltam megvárom a pozi ovutesztet, és majd akkor. Lehet, hogy most elszámítottuk a dolgot?
2009. nov. 9. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Csináld mind a kettőt! Ovutesztet ha tudsz sokat olsóbban szerezni akkor a mensi utáni napokon mindennap csináld és mindig délután!!Reggeli vizeletből nem kimutatható a pé, mert az a hormon a nap folyamán termelődik.Még nem reménytelen a dolog!Lehet most fog lemenni a hőd.

[link]

ezen az oldalon minden részletet megtudhatsz.

Sok sikert!

2009. nov. 9. 10:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Lehet félreérthető voltam. Én arra lennék kíváncsi, hogy jelen helyzetben melyik mutatja az igazat? Az Lh tesztet mindig du. ugyanabban az időben használom, és a hőgörbét is vezetem pár hónapja, eddig mindig passzolt a kettő, de most nem.
2009. nov. 9. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Hormon nélkül nincs tüszőrepedés.Tehát ha csak nem volt nagyon sok a vizeleted amiből teszteltél akkor nem valószínű hogy lett volna tüszőrepedés.Nekem annak idején mikor én is állandóan tesztelgettem,azt javasolták,hogy min.3-4órán át ne menjek pisilni teszt elött, és ne igyak sok folyadékot, mert így koncentráltabb lesz a vizeletben az lh-hormon.

A hő bármikor,bármitől feljebb mehet.A teszt biztosabb.

Első válaszoló

2009. nov. 9. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi mindig hőgörbe alapján próbálkoztunk, de nem sikerült a baba. Az első ovutesztetes hónapban meg sikerült!!! Nekem a hőm már két napja magasan volt, mikor az ovuteszt pozitiv lett. Teszt nélkül meg már pihentünk volna...
2009. nov. 9. 11:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, ezek szerint simán van esélyünk! Még egyszer köszi!! :))
2009. nov. 9. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen ovuteszt!
2009. nov. 9. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanakkor előfordulhat, hogy épp nem csíped el az LH hormon pár órás csúcsát az ovuteszttel. Azaz negatívat tesztelhetsz, miközben volt/van ovud.

A legjobb mindkettőt használni. Az ovuteszt megmondja,mikor lesz ovud, a hőgörbe pedig megmondja, hogy mikor volt.

Az ovulációig azonban akármekkora hőingadozás belefér. Nekem is volt jópár téves riasztásom és pánikom, amikor a hőm egy-két napra elindult felfelé a ciklus első felében. Azt hittem, hogy már megtörtént az povuláció, és mi lemaradtunk róla... Aztán amint elkezdtem ovutesztelni, egyből megnyugodtam. A teszt a 15. napon pozitív lett, és tudtam, hogy ebben a hónapban nem fogunk lemaradni. :-)

17h km

2009. nov. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!