Ovuteszt, vagy hőgörbe?
Csináld mind a kettőt! Ovutesztet ha tudsz sokat olsóbban szerezni akkor a mensi utáni napokon mindennap csináld és mindig délután!!Reggeli vizeletből nem kimutatható a pé, mert az a hormon a nap folyamán termelődik.Még nem reménytelen a dolog!Lehet most fog lemenni a hőd.
ezen az oldalon minden részletet megtudhatsz.
Sok sikert!
Hormon nélkül nincs tüszőrepedés.Tehát ha csak nem volt nagyon sok a vizeleted amiből teszteltél akkor nem valószínű hogy lett volna tüszőrepedés.Nekem annak idején mikor én is állandóan tesztelgettem,azt javasolták,hogy min.3-4órán át ne menjek pisilni teszt elött, és ne igyak sok folyadékot, mert így koncentráltabb lesz a vizeletben az lh-hormon.
A hő bármikor,bármitől feljebb mehet.A teszt biztosabb.
Első válaszoló
Ugyanakkor előfordulhat, hogy épp nem csíped el az LH hormon pár órás csúcsát az ovuteszttel. Azaz negatívat tesztelhetsz, miközben volt/van ovud.
A legjobb mindkettőt használni. Az ovuteszt megmondja,mikor lesz ovud, a hőgörbe pedig megmondja, hogy mikor volt.
Az ovulációig azonban akármekkora hőingadozás belefér. Nekem is volt jópár téves riasztásom és pánikom, amikor a hőm egy-két napra elindult felfelé a ciklus első felében. Azt hittem, hogy már megtörtént az povuláció, és mi lemaradtunk róla... Aztán amint elkezdtem ovutesztelni, egyből megnyugodtam. A teszt a 15. napon pozitív lett, és tudtam, hogy ebben a hónapban nem fogunk lemaradni. :-)
17h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!