Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 éves vagyok és Teherbe...

17 éves vagyok és Teherbe estem egy 27 éves férfitól most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na ne játszuk már megint ezt...miért kell ilyen felelőtlenül lefeküdni valakivel ennyi idősen? TErveid ezzel a pasival a jövőbe? és a babával? vállaljátok? szüleidnek köteles vagy elmondani!

Egyébként én az édesanyád helyében egy jó nagy fülest adnék elsőre, azután megmondanám, neked is és a férfinak is, hogy együtt felnevelitek a babát! vagy ha ő nem képes vállalni, akkor fizetheti a gyerektartást! amúgy meg nem itt kellene kérdezned mit csinálj mert mi vagyunk kik a legkevésbé tudunk segíteni, ha pedig valaki megírja a véleményét, csak a sértődés, és vita van belőle! menj,állj elé anyudnak és mond meg neki nagylány módjára, persze ha tényleg terhes vagy! Meg nem fog ölni az tuti.

2013. okt. 6. 23:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Hat igy jartal.... talan majd tanulsz ebbol!
2013. okt. 7. 03:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Háááát, kezdésnek szépen elrontottad az életedet... egy baba nem játék, és nem szórakozás...hanem hatalmas felelősség!!! Ha így akartad megfogni a pasit, és Ő nem akarja a babát, akkor valószínű el fog ahygni...bármit is teszel....egy 27 éves pasi, nem nagyon hiszem, hogy egy 17 éves lányra vágyna...max sexre...ennyi...ez meg is történt, és maradandó élményt kapsz belőle...szóval el kell mondanod anyudnak, Ő fog tudni segíteni...sajnos nagy butaságot tettél...tapasztalatból írtam amit írtam...nem egy kislány járt így a környezetemben...menekülni akartak otthonról...és most az lett a vége, hogy segélyekből teng leng egyedül a gyerekkel...de ez is egy élet cél....
2013. okt. 7. 10:00
 14/17 A kérdező kommentje:
egyikünk se szeretné ezt a babát semmi féle képen sem
2013. okt. 7. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Ez kiábrándító. Akárhányszor felnézek ide, mindig van egy ilyen kérdés. Miért nem lehet felfogni, hogy fel kell húzni a gumit? Tök egyszerű...és egy csomóan beleesnek ebbe a hibába, pedig tudják...ilyen IQ sak a fiatalok. Mondjuk még hagyján, hogy neked nem jut eszedbe, de egy 27 éves pasinak?

Most meg nem vállalnád a tetteid következményét--ebből is látszik, hogy mennyire gyerek vagy. Erény övet kéne hordatni az ilyenekkel, mint te.

Szerencsétlen gyerek jobban is jár, ha meg se születik.

Már az én időmben is voltak ilyen lányok és soha nem értettem meg, hogy hogy nem lehet vigyázni? Annak a másik 100 lánynak mért jut eszébe, hogy védekezni kéne, neked mért nem? Megérdemelnél egy hatalmas nagy pofont, meg azt is, hogy ne egyezzenek bele a szüleid az abortuszba, s nevelhetnétek pároddal a gyereket...csak szegénykét sajnálnám, hogy ilyen szülőket kapott.

2013. okt. 7. 16:36
 16/17 anonim válasza:
en 18evesen maradtam terhes, kerdes se volt meg e tartom vagy sem, most 5eves gyonyoru szep nagy lany, az apjaval 5ev utan szet mentunk apja 32 en 24,de sose bantam meg hogy nem vetettem el..es a fiatalsagomat se sajnalom, mert egy gyerektol nagyobb orom nincs..mikor rad nevet, anyukanak hiv, jo ejt puszit ad, meg orommel meseli a napjat, hogy mi volt oviban, semmi nem er annyit mint ez az orom..de azt nem ertem, hogy miert nem lehet vedekezni..csak mindig abba gondolj ha nem vedekezel, hogy a te szuleid vallaltak teged..abrostustra se lehet nyakra fore jarni..van gyogyszer meg kis ezer mas vedekezesi mod..
2013. okt. 7. 23:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Krumplistesztat
2021. jan. 14. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!