Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehet tesztelni? Mikor...

Mikor lehet tesztelni? Mikor mutat nem fals pozitívat a teszt?

Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam és nem is jött meg, sőt, még ma sem jött meg. Ha ez tovább folytatódik, akkor szerdán tesztelek.
2009. nov. 8. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkét terhességemet a mensim elmaradása után 2 nap múlva már kimutatták a tesztek.
2009. nov. 8. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fals pozitivat nem mutat a teszt, az csak a negativval fordul elő, amikor még nincs jelen elegendő hcg a szervezetedben. Tehát ha pozitiv, akkor az tuti.
2009. nov. 8. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsó válaszolóval, annyival kiegészítve, hogy ha cisztád van, attól lehet fals pozitív. De ha nincs (és remélhetőleg nincs), akkor tényleg nincs fals pozitív, csak negatív.
2009. nov. 8. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha vannak egyéb tüneteid is, mint hogy nem jött meg, akkor már tesztelhetsz. Nekem már 4 nappal a nem várt előtt + lett, igaz éreztem is, meg tudtam is a görbém alapján... Szurkolok!
2009. nov. 8. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Ciszta nem termel HCG hormont, csak nagyon-nagyon rendkívül ritkán. Az átlag ciszta viszont nem. A pozití terhestesztet tehát komolyan kell venni, mert aztjelenti, hogy terhesség miatt van HCG hormon a szervezetben.

Fals pozitív teszt nincs.

2009. nov. 8. 23:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Meglehet, hogy felfáztam? Bár, nem hinném, mert nem ültem le sehova!
2009. nov. 9. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!