Szerintetek lehetek terhes vagy nem?
Figyelt kérdés
A párommal együtt voltunk kb a ciklusom közepén, nem védekeztünk és egy kevés jutott belém is a "dologból" :) kedden kellene megjönnie. Néhány napja észrevettem hogy a testhőm estére mindig felmegy 37.1 re, ezen kívül nincs más tünetem Lehet ,hogy baba? Örülnék neki :)mikor érdemes legkorábban tesztelni?2013. okt. 5. 19:56
1/5 anonim válasza:
Igen. Lehet. Nem lenne meglepő. Legkorábban tesztelni a kimaradt mensi után 1-2 nappal érdemes.
2/5 anonim válasza:
Esély van rá, de a testhőt reggel mérjük. Az estire ne alapozz semmit. Akkor tesztelj, ha kedden nem jön meg.Drukkolok:-)
3/5 anonim válasza:
Én csütörtökre várom vagy nem várom, nem tudom még melyik. Addig is várom a te híreidet és drukkolok!
4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap este mikor lefeküdtem egy kicsit fájt a hasam meg volt egy nagyon kevés barnás folyásom.Ma délelőtt volt még olyan hogy teljesen kiment belőlem az erő le is kellett ülnöm de tíz perc volt az egész. Lehetnek ezek tünetek vagy az még korai és csak bemesélem magamnak az egészet?!
2013. okt. 6. 17:06
5/5 A kérdező kommentje:
ja és köszi a válaszokat :)
2013. okt. 6. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!