Most akkor terhes vagyok vagy sem, vagy csak gond van esetleg?
Probálom röviden leírni a történetem.
Júli elején letettem a gyógyszert mert babát szeretnénk a párommal.Augusztus 20-án kelett volna megjönnie,de egy hetet késett 26-án jött meg!!A következő amikor meg kelett volna jönnie szeptember 23-án de még ,most sem jött meg tegnapig vártunk a teszttel de az 1 vonalas lett(Negatív)!De hétfőn lesz 2 hete hogy nem jön meg!Szerintetek ilyenkor mi a helyzet???A tervem az hogy kedden még egy tesztet csinálok,ha az is negatív lesz de még mindig nem jött meg akkor gondolom orvos!!!Valaki volt hasonlóan???
Szia!!
Igen szokták mondani hogy várni kellene 3 hónapot!A dokim is mondta hogy nem annyira szükséges mert ez a gyógyszer már nem olyan összetvőjű,gyenge magyarán szólva!!Van már egy fiam 2 éves,nála is rögötn probálkoztunk bár nála még 3 szor megjött 4-re nem,de ott mindig pontos volt a gyógyszer nélkül is a menszesz,ezért furi nekem ez most!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!