Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 6. terhességi héten elmehete...

A 6. terhességi héten elmehetek már nőgyógyászhoz? Látni fog/látni kell valamit?

Figyelt kérdés
előző terhességem elment 9 hetesen...nem is fejlődött. Rettenetesen félek, mehetek szerintetek?
2013. okt. 4. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Én várnék még egy hetet. Először 5hetesen 5 naposan voltam, még csak petezsákot láttak. Aztán 3 hét múlva kellett visszamennem, akkor 8+5 napos vtam, és már élő embrió 20 mm-s CRL.
2013. okt. 4. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
A 6. héten nekem is csak petezsák volt, és a 8. héten 2 centis baba.
2013. okt. 4. 20:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak a múltkori vetélés miatt, gondoltam minél hamarabb!Egyébként ha beigazolódik a terhesség, a nődoki azonnal táppénzre vehet?Veszélyes a munkaköröm...
2013. okt. 4. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Én elmennék, hátha meg lehet előzni bármilyen bajt. Nem veszítesz vele semmit, max lesz még egy köröd ha még nem látszik semmi.
2013. okt. 4. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a héten voltam dokinál,pont 5 hetesen,Uh-ra 6 hetesen megyek jövő héten. Ha nem látnak még semmit,vissza fogok menni 1-2 hét múlva,mert nekem is nemrég volt 9 hetesen missed ab-m és biztosra akarok menni! Szerintem menj el,mert van akinél 6 hetesen már látni is valamit,ha mégse,legfeljebb elmész újra,de petezsákot már tuti látni fognak!

2013. okt. 4. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:

6 hét 2 napos terhesen voltam először (korábban szóltam, ekkorra hívott be, pont azért, hogy lásson már valamit). Szívműködést már látott és egy kb 2 mm-es babát.

Az itt olvasott 8-9. hét körüli vetélések miatt rákérdeztem, hogy ennek mekkora a valószínűsége. Mondta, hogy kicsi, ugyanis mind a petezsák, mind a szikhólyag egyenletes felszínű - ez egészséges terhességet szokott előrevetíteni.

9 hetesen kell visszamennem, egyrészt akkor már valami emberformájú dolgot is látunk az ultrahangon, másrészt lett egy cisztám a petefészkembe és arra is rá szeretne nézni, hogy növekszik-e.

Tehát 6. héten már látja, hogy élő terhességről van-e szó, valamint ha jó szakember, akkor pár hétre előre meg tudja mondani, hogy normális fejlődés várható-e.

Ha gondolod, jövő héten írok, hogy a 9 hetes kontrollon mi volt, rendben van-e minden.

(Hacsak nem halt el, szerintem jól vagyok, mert az égvilágon semmit nem érzek, még enyhe görcsölést sem, szerencsére elkerültek az általános terhességi tünetek.)

2013. okt. 4. 21:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Utolsónak gratulálok!!Persze, megköszönöm, ha írsz!Én is megyek majd a 6.héten és írok, mi volt!!!Szorítsatok kismamik!
2013. okt. 5. 08:51
 8/8 anonim ***** válasza:

6 hetes 2 naposan voltam én is dokinál és már volt szívhang.

Én a helyedben elmennék, főleg h volt vetélésed is.

Minden jót kívánok!:)

2013. okt. 5. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!