Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltam orvosnál, és azt...

Voltam orvosnál, és azt mondta, megvastagodott nyálka hártyát lát. De viszont vérezgetek, ezért irt duphastont. Hiába szedem, a vérezgetés nem szűnik. Miért?

Figyelt kérdés
Az orvossal nem tudok beszélni majd csak du. Volt valaki igy? Ezt a gyogyszert amúgy mire adják? Annyit mondott,ja baba van akkor nem árt szedni!!!
2013. okt. 3. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Segíti a petezsák megtapadását, vastagítja a nyálkahártyát. Valószínűleg kezd levállni a nyálkahártya, azért vérzel és azért írta fel a doki is. A vérezgetés 1-2 napig fennmarad, néha tovább, de ha erősen vérzel, nem túl nagy az esély arra, hogy fennmarad a terhesség. Mikor teszteltél amúgy pozitívat? Biztos, hogy terhes vagy és nem csak a menzesz jön meg? Mikorra nem vártad? Drukkolok nagyon!
2013. okt. 3. 11:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Hááát,nagyon rendszertelenül jön meg nekem,most is rákszűrésre mentem,és ezeket mondta. Tesztet holnap csinálok csak. Még csak gyanúja merült fel,hogy baba lehet,a vastag hártya miatt.
2013. okt. 3. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet mindenképpen!Ha terhes vagy és tényleg a progeszteron hiány miatt vérzel,akkor kell pár nap,mire ettől elmúlik.Ha mégsem múlna,akkor növelni kell az adagot,de utána csökkenteni már nem szabad,kb. a 14.hétig minimum szedni kell.Az orvost ne hagyd ki ebből,önkényesen ne emeld az adagot.
2013. okt. 3. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!