Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem értem ezt a hőmérőzést...

Nem értem ezt a hőmérőzést kezdő vagyok. Tapasztaltabbak vetnétek ide egy pillantást?

Figyelt kérdés
20 jött meg és elkezdtem mérni reggel 5:30 kor pontosan 5 percig szájban a hőmet minden reggel 36.6 volt 7 napig minden reggel a 8.-dik napon lement 36.4-re másnap 36.7-re utána 36.4 re 3 napig újra 36.6 volt ma reggel pedig 36.8-ra ment fel elvileg ma vagy holnap kellene lennie az ovumnak de akkor mért nem esett le előtte a hőm akkor így nincs peteérésem? Előre is köszönöm azoknak akik szántak rám időt és segítettek vagy segítenek :)
2013. okt. 3. 09:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd,megcsináltam neked neten,egyenlőre nem irta be mikor volt ovuláció,ha most fenn marad a hőd még két napig akkor nagy valószínűség szerint tegnap volt vagy ma reggel.Tehát a 13.napon. Remélem tudtam segíteni,figyeld a következő két nap hőjét. :)

2013. okt. 3. 10:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinél van egyértelmű leesés, van akinél csak elkezd emelkedni a hő,lépcsőzetesen. A lényeg, hogy a ciklus végén világosan látszódjon, hogy 2 részre osztható a görbe. Eddig teljesen normális a görbéd. Ha még pár napig fenn marad a hő, tuti, hogy volt ovud.
2013. okt. 3. 12:21
 13/16 A kérdező kommentje:
olyan aranyosak vagytok köszönöm a netes változatot is sokat segítettetek :)
2013. okt. 3. 15:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit. :) Ha kell még segítség akkor írhatsz privátot is akár.Szép napot!
2013. okt. 3. 15:49
 15/16 anonim válasza:
ha még jó pár napig fennmarad a hőd,akkor az tényleg ovu volt
2013. okt. 3. 16:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma reggel a hőm 36.8 volt. remélem fent is marad
2013. okt. 4. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!