Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosokat kerdeznem: volt...

Lombikosokat kerdeznem: volt olyan koztetek, akinek nem volt semmilyen tunete, megis sikerult?

Figyelt kérdés
Ez a 4. beultetesem, 2 friss embriket ultettek vissza. Ma vagyok a beultetes utani 7. napon. A 3. napon este volt kb. fel oran at tarto mindjart megjon erzesem, gyenge, nem is gorcsoles, azota nyugi van. Sok helyen a mellfeszulest irjak legelso pozitiv jelnek, nalam ez sincs. Nagyon szeretnem, ha ez vegre sikerulne. Az elozo fagyasztott volt, es ott elindult valami, de megszakadt. Koszonom, ha valaszoltok.

2013. okt. 3. 08:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen példa vagyok. Ugyan beültetés után túlstimulált lettem,de ez néhány nap alatt rendeződött.Attól kezdve semmi tünetem sem volt.Elsőre összejött a pozi teszt.4-5-6 sejteseket kaptam vissza kétnaposan,mind megtapadt! Drukkolok!
2013. okt. 4. 19:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy valaszoltal es nagyon orulok, hogy sikerrel jartal. Sajnos en kozben elkezdtem verezgetni, nem tudom mi lesz, probalok tobbet pihenni.
2013. okt. 6. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnálom,és kitartást a folytatáshoz! Első voltam...
2013. okt. 6. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!