Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek babás? Miért nem jön meg?

Lehetek babás? Miért nem jön meg?

Figyelt kérdés
21 napos gyógyszerem első napján történt az aktus, 29-én kellett volna megjönnie, de a mai napig késik. Semmi jele a terhességnek, azon kivül h nem jön meg, teszt negatív... gyógyszert rendesen szedtem végig...

2013. okt. 2. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóval fogamzásgátlót szedsz és nem jött meg a szünetben?A régi ciklusodat felejtsd el ha így van.Gyógyszer mellett megvonásos vérzés van,ami a 7napos szünetben jelentkezik majd.Ha a 7.napon sem jött meg,reális elgondolkodni,de ha még nem telt le a 7nap akkor fölösleges..
2013. okt. 2. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdésem, mielőtt válaszolni tudok: első fogamzásgátlós hónapod volt ez?
2013. okt. 2. 22:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: akkor ha így könnyebb, nem jelentkezett a megvonásos vérzés...

Második: 3 éve szedem a foggátlót, ma kellene újrakezdenem a gyógyszert, tegnap telt le a 7 napos szünet. Ami kicsit aggasztó, hogy az 5. napon volt kb. 1 cseppnyi, de az is a hüvelyváladékban elkeveredve, mert csak annyit tapasztaltam h nagyon picit elszineződött az amúgy normális mennyiségű/színű hüvelyváladékom. Teszt ma reggeli első vizeletből ismételten negatív.

2013. okt. 3. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem van hogy aznap jön meg mikor már este a következő levél 1.szemét kell bevennem..Régebben paráztam ilyenkor de annyira felesleges.. Ha a teszt negativ akkor nem vagy terhes,bár megnyugvás végett csinálj majd egyet..
2013. okt. 3. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!