Holnapra nem várom és elkezdtem az előbb barnázni! Nincs remény?
Figyelt kérdés
Soha nem szoktam mensi előtt barnázni, mindig egyből megjön. Barna színe van és nem piros. Ma van a 26.napom és holnapra 27re kéne megjönnie. Mindig nagyon pontosan jön meg. Van értelme tesztet csinálni így délutánra? Vagy várjak holnapig? Majd elsírom magam :( ne is reménykedjek? :(2013. okt. 1. 14:35
2/13 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj tesztet ma már. Barnás vérzés a beágyazódáskor a gyakori és ha később volt peteérésed, lehet, hogy csak most ágyazódott be. Én várnék még egy kicsit. Remélhetőleg nem jön meg és akkor holnapután reggel tesztelj egy 10-essel. Ha nem bírod ki, persze tesztelhetsz ma is, de ne éld bele magad. Nagyon drukkolok! :)
3/13 A kérdező kommentje:
Szerinted van értelme így délutánra tesztelni? (amúgy az előbb pisiltem). vagy várjam meg hogy megjön-e rendesen és holnap teszteljek ha nem. Annyira csalódott vagyok és félek a teszteléstől! egyébként furán barna színe van nem túl sötét és nem túl erős.
2013. okt. 1. 14:41
4/13 A kérdező kommentje:
Pont jókor voltunk együtt pont peteéréskor, mert olyankor mindig erősen fáj a petefészkem minden hónapban és úgy örültem hogy ilyen jól elkaptuk a pillanatot, hogy úgy voltam vele ez tuti baba lesz. Szerintem várok holnapig... :(
2013. okt. 1. 14:42
5/13 A kérdező kommentje:
ja azt nem írtam hogy 17-én volt a pém és akkor voltunk együtt. rá 6napra görcsöltem és gondoltam az a beágyazódás.
2013. okt. 1. 14:43
6/13 anonim válasza:
Hát őszintén? Így leírva, nekem mensinek tűnik. Holnap reggel csinálhatsz tesztet, bár ha a valóban a beágyazódást érezted, akkor már akár most is mutatnia kellene!
7/13 anonim válasza:
Ha nagyon nem bírod kivárni a holnapi tesztet akkor várj 3-4 órát, addig ne pisilj, és abból tesztelj.
8/13 anonim válasza:
Inkább ne éld bele magad! Reménykedni lehet, de nem vedd biztosra!
9/13 A kérdező kommentje:
Hát már nem nagyon reménykedek, erősebb a barnázás, ami fura hogy nem fáj a hasam pedig amikor megjön igen csak fájni szokott és most még gyógyszert sem kellett bevennem mint máskor. Lehet este vagy reggelre fog 'beindulni'.
2013. okt. 1. 18:50
10/13 anonim válasza:
Nálam sem jellemző a barnázás, de volt ilyen hónapom nekem is. Este elkezdtem barnázni, teljesen paffon voltam, másnap semmi és újra reménykedtem, majd másnap reggel megjött. Tudom mit érzel hidd el. Nagyon rossz, kegyetlen. :( Mióta próbálkoztok?
Én már nem tesztelnék. Ha baba van, akkor ott lesz 1-2 nap múlva is, hátha nálad máshogy alakul és elmúlik a barnázgatás. Drukkolok azért! Majd írj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!