Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Közelgő mensi és szex. Hogy...

Közelgő mensi és szex. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
A kérdés a következő: ha pl 5 napom van még a menstruációig, és vmi miatt most van a peteérésem, nem pedig a ciklus közepén, és együtt vagyok a párommal "sikeresen", azaz megfogan a baba, akkor az az 5 nap múlva esedékes vérzés már ki is marad, vagy megjön? Mivel a beágyazódás 7-12 nap, ezért akkor még nem tudja a "rendszer", hogy vmi történt, igaz? Remélem nem voltam kusza, és nem buta a kérdés, de egy ideje foglalkoztat, és sehol nem kaptam rá választ :)

2013. szept. 29. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyum mensi elötti nap esett velem teherbe extra peteérésből és nem jött meg neki.
2013. szept. 29. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Általános nyolcadikos bioszkönyben van benne.

Ha most lenne a peteérésed, akkor 14 nap múlva jönne meg. Öt nap múlva megjön, akkor kb 9nappal ezelőtt volt peteérésed.

A "rendszer" együtt működik a petefészkeiddel, a hormonális szabályozó rendszereddel. Ez egy folyamat.

Ritkább esetben van akinek még megjön pár hónapig is, de a rendszer ezt tudja, mert nem vetél el.

Csodálatos a szervezetünk!

2013. szept. 29. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:

folyt....mint az első válaszoló írta lehet extra peteérés is, vagy késői is

Nekem is egy késői peteérésből (24-ik nap) lett a fiam, és nem jött meg a mensim később sem. Nem törvényszerű, de van aki még menstruál.

2013. szept. 29. 22:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a szükségtelen csipkelődő kioktatást is :D
2013. szept. 29. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!