Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelenthet szerintetek terhessé...

Jelenthet szerintetek terhességet?

Figyelt kérdés
pontosan nem tudom hogy hány napos mostanában a ciklusaim, mert most hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta egyszer megjött, most kell hamarosan megint megjönnie, de mellbimbóm kb 2 és fél hete már nagyon érzékenyek, az utóbbi 2 napban pedig jobban. voltunk többször is együtt a párommal, nem szoktunk védekezni... lehetséges hogy azért érzékeny mert megfog jönni? csak az fura hogy régebben nem a mellbimbóm fájt hanem a mellem.

#menstruáció #terhesség #mellbimbó fájás
2013. szept. 29. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt mi nem tudjuk megválaszolni. Annyit tudok, hogy én amikor abbahagytam a fogamzásgátlót rögtön terhes lettem és az első fura dolog az volt, hogy a jobb mellbimbóm nagyon fájt. Ha eltelt az előző vérzésed óta 28-29 nap, akkor csinálj egy tesztet. Én sem tudtam pontosan a ciklusom, ezért számoltam 28 nappal. Nekem a 28. nap reggel a 10-es teszt már halvány pozitív lett. :-) Drukkolok!:-)
2013. szept. 29. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:
1-en jött meg legutobb, így talán az következő 2 3 napra "kéne" megjonnie... várok kb egy hetet és utána tesztelek!:)
2013. szept. 29. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!