Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon megrepedt már a tüsző?...

Vajon megrepedt már a tüsző? -a hőmérőzésen kivül utalhat még rá más tünet?

Figyelt kérdés

Csütörtökön az orvos a bal petefészkemben látott egy elég szép petesejtet.Előtte 1 nappal és azóta minden nap együtt voltunk a párommal.Eddig nagyon fájt a petefészkem, volt, hogy alig tudtam leülni.Mára viszont elmúlt.

A méhszájam nagyon lent van, és nyitott.

Ezek szerint már megtörtént a tüszőrepedés?

Szerintetek ha az elmúlt napokban együtt voltunk akkor lehetséges,hogy összejön a baba?

2009. nov. 7. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam a tüszőrepedés napján nagyon pici vérzés "jelezte", hogy itt az idő. Én előtte cickafark teát ittam ezerrel, tutira az segítette elő, hogy ilyen erős legyen a tünet. Együtt voltunk aznap, és rá két napra, és össze is jött a babó :) most 5 hónapos
2009. nov. 7. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Én annak idején néztem a méhszájamat. Amikor már megvolt a tüszőrepedés, akkor a méhszájam zárt volt és kemény. Egyik nap még nyitott, a másik nap már hirtelen zárt és kemény.
2009. nov. 7. 14:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

És továbbra is várom azok válaszait akik "járatosak" a témában.

Szép napot mindenkinek

2009. nov. 7. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Elvileg egy negatív ovuteszt utalhat rá. Ha előtte és akkor együtt voltatok, elég nagy az esély.
2009. nov. 7. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
A hőmérőzésen kívül,amiből megtudod,hogy volt-e ovud,az az,hogyha a nyákodat is figyeled/figyelted.De amúgy símán uh-n is megmondja neked a nődokid.Sok sikert:)
2009. nov. 7. 18:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen,néztem azt is, először krémes, utána tojásfehérjés nyákom volt (bocsi ha tul részletesen fejtem ki) majd ismét krémes-ragadós, és jelenleg száraz vagyok.

Ahogy utána olvastam, a szárazság annak a jele,ha már volt tüszőrepedés, viszont nem értem, hogy a méhszájam miért nem teljesen zárt.

2009. nov. 7. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!