Van, aki Merckformin segítségével lett terhes?
Figyelt kérdés
Babával kísérletezünk mostanában és nekem évente egyszer vagy kétszer jön meg magától. A nőgyógyászom elküldött cukorterhelésre, kizárni, hogy esetleg a cukorral lenne baj. De végül is kiderült, hogy csökkent glükóz toleranciás vagyok és felírták nekem a Merckformint. Most 25. napra megjött tőle. Volt, aki hasonló cipőben járt és sikerült neki így a baba?2009. nov. 7. 09:22
1/5 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a Merckformin segített! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) És mennyi idő után segített?
2009. nov. 7. 12:51
3/5 anonim válasza:
3 hónap clostilbegyt és 1! hónap merckformin után lettem terhes.
egy 8 hós kisfiú anyukája
4/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Akkor elkezdhetek én is bizakodni végre! :)
2009. nov. 7. 13:20
5/5 anonim válasza:
Nekem normál ciklusom volt, de a baba mégse jött. December óta szedem a Merckformint, napi 3x850 mg-ot. Szeptemben közepén lett pozitív a tesztem, most vagyok 12 hetes. :)
Kell idő neki mig hat, de érezni fogod, hogy már minden rendben. Én pl. pecsételtem minden mensi előtt, az utolsó 2 hónap kivételével. Mondtam is a férjemnek, hogy szerintem rendeződtek a dolgok, ne menjünk vissza a meddőségibe. Akkor már túl voltam 3 inszemináción, megvoltak a vizsgálatok a 4. elkezdésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!