Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kisebb méh kinek volt? Gondot...

Kisebb méh kinek volt? Gondot okozott? Sokaig vart babara?

Figyelt kérdés
nekem 5,5x34mm nyalkahartya 7mm
2013. szept. 27. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem kisebb és hátrahajlik, de rögtön sikerült a baba hál'Istennek, viszont most a terhességem alatt sokat görcsölök, mert nagy mértékben próbál tágulni a méhem és ez eléggé fájdalmas. A teherbeeséskor 18 mm volt a nyálkahártyám :)
2013. szept. 27. 11:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem kétszarvú méhem van. Ez azt jelenti, hogy egy normál méretü méh helyett egy egy fél méhem van, amit egy kinövés szerü hártya felez el. Azt mondták az orvosok, hogy nem fogok egy könnyen teherbe esni. A baba végülis 3 hónap alatt sikerült, de mivel fele akkora helyen tudott fejlődni mint egy normális egész méhben, így félidősen be kellett feküdnöm a kórházba és felkészülve várták a koraszülésemet.

32. hétig tudták húzni, de a baba nagyon picike lett (1100 gramm). Szinte 1 hónappal le volt maradva így is. Császármetszéssel született és nem azért mert elindult a szülés, hanem rossz volt a köldökzsinórban az áramlás.

Én azt mondom neked, hogy a te helyzeted sokkal jobb! Gondolj egy ikerterhességre ahol szintén nem túl nagy a hely a babáknak. A méh rendkívül tágulékony és szerintem sok pihenéssel akár végig kihúzhatod a terhességet! Mondjuk a te és az én esetemben egy ikerterhesség nem volna szerencsés...

Egyébként 20 hónapos a kislányom, szépen beszél, okos kislány, de csak 10 kg (mondjuk ez a legkevesebb).

Sok sikert neked!

2013. szept. 27. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!