Január elején hagytam abba a fog. Gátló tabletta szedését (8 év után). Miért nem jött még össze a baba?
Tudom, hogy egy adott hónapban nagyjából 30% az esély a teherbeesésre, de a ciklusaim a tabletta abbahagyása óta is nagyjából egyformák (26-29 naposak).
Még annyit, hogy voltam nőgyógyásznál (2-nél is), és mindketten azt mondták, hogy csak egy éven túli sikertelen próbálkozás után járnak majd utána, hogy van-e valami probléma... Mindketten B-vitamin komplexet javasoltak, azt már 3 hete szedem.
Cickafarkfű teáról mi a véleményetek?
Mi csak hat évet vártunk miután abbahagytam a gyógyszert :(
Egyébként egyszerű, miért nem gondoltál arra, hogy legalább 1,5év próbálkozást mondasz? Ilyenkor ˇ"hivatalból" köteles teljeskörű kivizsgálásra küldeni (pajzsmirigy, hormon, uh)
Legalább kiderül még az elején, hogy egészségesek vagytok. Akár a párod is elmehet egy kiskatonavizsgálatra.
Cickafark arra jó, hogyha görcsös a mensid enyhít rajta, egyébként nagy hókuszpókusz a körülötte keringő hiedelem, a teát ivók 40%-át megkavarta teljesen, 40%-al nem történt semmi, 20%-nak meg rendeződött a ciklusa, vagy teherbe is esett :):)
Inkább agnucaston (barátcserje) +E vitamin. Ennyi bőven elég :) + egy kis ciklusfigyelés, hőgörbe vezetés, netán ovulációs teszt.
Minden jót!
Köszi a válaszokat!
Nos azt hiszem, valóban jobb lett volna 1,5 évet hazudni, csak hát a hülye őszinteségem... De így lesz, megyek 3. dokihoz, és behazudom a másfél évet :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!