Nem várt előtt 1 héttel derékfájás jelenthet babát?
Nekem is fájt a derekam, habár nekem sosem fájt azelőtt soha, ezért is tűnt fel nagyon. :) Én egy sávban éreztem a fájdalmat, vízszintesen végig a derekamban és belülről jött, nem is a csontokból, nem is mint mikor megerőlteti az ember..vagyis kicsit talán hasonlított az utóbbira, olyan volt, hogy én már nehezen tudtam lehajolni és ha megmozdultam, rögtön érzetem a fájdalmat. Nálad is ez a helyzet? :D
Beágyazódás után már rögtön éreztem ezt.
Igen az enyém is ilyen belülről jövő fájdalom. elvileg 23-án hétfőn lehetett a beágyazás, mert akkor délután iszonyú görcseim voltak, amik kb. 1 óra után csak úgy megszűntek.
Társul még hozzá hogy nagyon gyakran kell pisilnem, éjszaka is fel kellett emiatt kelnem. Igaz hogy mikor megjön előtti is szokott lenni gyakori pisilés, de nem ennyire ez most nagyon durva és + még a hasam is enyhén fáj a derékfájás mellett. Remélem baba lesz :)
Én is eléggé gyakran pisilek, de akkor egy éjszaka komolyan hatszor kellett felkelnem. Hát enyhén szólva ez is féltűnt, plusz egyik délelőtt ment a gyomrom, ami velem sosem fordul elő, sőt. Nekem a derékfájás után pár nappal (vagyis miután elkezdődött a derékfájás) kimutatta a teszt.
Elment a baba, szóval nekem már nem aktuális a dolog...de ezek voltak a tünetek. :) Kívánom, hogy ebben a hónapban teljesüljön a vágyatok!
9 nap telt el végülis az együttlét óta, már nem kell sokat várnod a teszteléssel. :D
Ja és nekem egyik oldalon nagyon szurkált a hasam, plusz komolyan éreztem a beágyazódást is, egy pár másodpercig tartó intenzív nyilalló érzés jobb oldalon, ahol aztán később a szurkálást éreztem. Abban a pillanatban féltűnt, hogy valami történik a méhemben. :) Nem tervezett baba volt, szóval nem figyeltem magam amúgy. Sok sikert, majd még írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!