Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ez a tünet még nagyon...

Ugye ez a tünet még nagyon korai lenne?

Figyelt kérdés

12-én uh-n az orvos 14mm-es tüszőt látott.

Utána 2 naponta voltunk együtt a párommal 18.-ig.

Pénteken éjjel, ami 20-a volt és tegnap éjjel is felébredtem, hánytam.

Mivel hétvégén kellene (nem) megjönnie, nekem ez még nagyon korainak tűnik.

Van mostanában valamilyen vírus? Vagy mi lehet ez?

Ja még annyit, hogy IR-em van, és két hete cseréltek gyógyszert, illetve bromocryptint-is kaptam.

2013. szept. 25. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
mensi kimaradás előtt 1 héttel már rosszul voltam,hánytam
2013. szept. 25. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
A hányinger a beágyazódás után jelentkezik, mert akkortól termelődik annyi hormon a szervezetedben, hogy rosszul legyél. Szóval ez még nem a terhesség miatt van, de drukkolok, hogy sikerüljön a baba! :-)
2013. szept. 25. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Barátnőm is azelőtt hányt már mielőtt pozitív lett a teszt!
2013. szept. 25. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Tudtommal 1.5 mm-t nőnek a tüszők 2 naponta (vagy fordítva), és 20-22 mm-esen repednek ki. Szóval szerintem neked épp akkor volt tüszőrepedésed!

Egyébként az előző várandósságomnál én a 4. dpo-n hánytam majdnem először, onnantól 2 naponta álltam 10 perceket összefogott hajjal a klotyó felett. Szóval attól hogy a hcg csak jóval később kezd termelődni; van akinél mégis jelez előbb a szervezet.

2013. szept. 25. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát a HCG-t és a megemelkedett ösztrogént szokták megnevezni, mint a hányinger felelősei, de előfordulhat, hogy pszichésen már készül a tested a terhességre. Én pár nappal az aktus után nagyon émelyegtem. Olyan volt, mintha minden lépésnél összeesnék. A dokim azt mondta, az még biztosan nem lehetett a terhességtől, mert az émelygés, hányinger csak a hatodik héten jelentkezik, szóval ma sem tudom mi volt akkor velem. Az igaz, hogy rendesen csak valóban a hatodik héttől kezdtem rosszul lenni, de az émelygés még most 20 hetesen is előjön néha.Nagy drukk!
2013. szept. 25. 14:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a szurkolást.

Sok reményt nem fűztem (eddig) ehhez a hónaphoz, mivel 2 hete cserélték le a gyógyszereimet, és kicsit kételkedek, hogy ennyi idő elég nekik, hogy hassanak. :)

2013. szept. 25. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!