Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai még ez a tünet?

Korai még ez a tünet?

Figyelt kérdés
7.én volt a menstruáció első napja. Jövőhét hétvége a következő első napja, körülbelül. Mostanában azt vettem észre, hogy nőtt a barátnőm melle. Utazott 3000 kilómétert, és időeltolódás is van, meg pattanások is jöttek ki rajta, de úgyvettem észre, hogy nagyon nagyot nőt a melle. Ez még korai jel lenne nem? Mármint, hogy ilyen hatalmasat nőjön . Nem értek a kosarakhoz, de eddig ilyen pont tenyérben elférő, most meg amennyire látom skypeon ruhában elég nagyra nőhetett. Ez korai még?
2013. júl. 28. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Korai, a baba mégcsak most ágyazódik be, nincs akkora hormontermelődés ami ennyire növelné a mellet. Duzzadt és enyhén fájdalmas talán lehet, de ennyire szembetűnő, nem hiszem. Talán torzít az a kamera.

De ha babát szeretnétek, szurkolok, hogy mégis az legyen.

2013. júl. 28. 18:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem bármi lehet. Lehet hogy csak meg meg fog jönni azért ilyen, de akár lehet baba is. Nekem már egy hete fáj és nőtt, pedig csak ma kellett volna megjönnie. És tegnap pozitívat teszteltem.
2013. júl. 31. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!