Ma reggel teszteltem és negativ! Hálaignek! Ez a 3. tesztem ami negativ de még nem jött meg, ez az utolsó nap hogy megjöhet, de akkor mi a bajom?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 10:29
1/9 anonim válasza:
keress fel egy nőgyógyászt, ő tudná pontosan megmondani.
Nem akarlak riogatni, mert innen neten kerszetül nem lehet okosat mondani.
Csak a szakember segíthet.
2/9 A kérdező kommentje:
hétfön megyek dokihoz,de te mire gondolsz h mi lehet terhes nem lehetek ugye?
2009. nov. 6. 10:37
3/9 anonim válasza:
Nyugodj meg megfog jönni,a stressz befolyásolja a mensit.3 teszted-.Ha 3-4 napon belül nem jön meg,keress fel egy nödokit.Ja,3-4nap mulva csinálj tesztet,de most egy másikkal,aztán menj nödokihoz.
4/9 anonim válasza:
Egyébként attól, hogy most (még) negativ a teszt, lehetsz terhes - a tesztek csak egy héttel az esedékes menses után megbizhatóak.
5/9 A kérdező kommentje:
igen hétfön megyek,miért teszteljek másikkal? ha terhes lennék ez is ki mutatná szerintem 3.tesztem.
2009. nov. 6. 10:42
6/9 A kérdező kommentje:
ma van 1 hete h nem jött még meg a teszt már a 3.napos terheséget ki mutata,25IU L hcg
2009. nov. 6. 10:52
7/9 anonim válasza:
Ha a baba a ciklusod vége felé fogant, akkor még nincs két hetes, és még nincs annyi HCG a szervezetedben, hogy a teszt kimutassa. Az egészen kicsi baba az ultrahangon sem látszik még, csak megvastagodott méhnyálkahártyát lát az orvos. (Nekem félidős ovunál az 5. héten még csak azt látott.)
Ettől függetlenül drukkolok neked, hogy úgy legyen, ahogyan szeretnéd.
8/9 A kérdező kommentje:
De ha 3 teszt ki mutatja hogy negativ akkor nem lehet sz.....r! nem?1hete nem voltam együtt a párommal,a plsz-minusz még belefér a késésbe,ezt orvos mondta és nekem ez az ucsó nap h megjöhet.
2009. nov. 6. 12:55
9/9 anonim válasza:
Attól a naptól számitott 5. nap után kezd a teszt valamit mutatni, amikor megkellett volan jönni a mensesnek - ah ma van az utolsó anp, amikor megjlöhetne, akkor még van több napod a tesztelésre. Egyébként negativ teszt mellet is lehetsz terhes, biztosat csak az orvosnál vérvétellel tudnak megállapitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!