Pár hónapja elvetéltem és azóta váltakozó a ciklusom. Először 31 napra jött meg, majd 27 napra, majd megint 31 és újra 27. Most 31 jön. Ha most összejönne a baba, hogy számolnák ki, hogy mikorra jönó? Járt már valaki úgy, hogy szabályos rendszer szerint váltakozott a mensije, mondjuk úgy mint nekem.
2013. szept. 22. 23:06
1/5 anonim válasza:
Szia. Amikor az én babám ment el nekem is így volt. Vetélés után 26 napra megjött utána hóban 32.napra jött a harmadik hónapba meg nem jött meg mert megfogant a lányom, aki egészségesen született. Az mind egy hogy az előző hónapokban hány napra jött a doki az utolsó menzesz alapján számolja ki a szülés időpontját ha erre voltál kíváncsi. Az utolsó menzesz pl.szept.5.-én volt ahoz hozzá ad 7 napot és elvesz 3hónapot tehát 2014.júni.12.írna ki. Remélem ez érdekelt ha nem bocsi a regényért.
2013. szept. 23. 02:54
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, ez érdekelt, de azért megemlítem neki a váltakozó ciklust. Végül is szerencsére van benne rendszer.
2013. szept. 23. 13:11
3/5 anonim válasza:
Szia. Sajnos egy baba elvesztése után lehet még ilyen mert a szervezeted érte egy változás és dúlnak a hormonok de nem lesz gond. Örülök h.segíthettem. És hogy vagy most? Mikor kellene megjönnije? vagy van már pozitiv teszted? Első voltam.
2013. szept. 24. 06:24
4/5 A kérdező kommentje:
Épp ma jött meg...sajnos, de jó hír is van benne. 28 napra jött meg, ami jó, mert vetélés előtt is 28 29 napra jött meg. Most a vetélés óta 31 napra kellett volna most megjönnie. Legalább visszaállok a régi kerékvágásba....lelkileg már egész jól vagyok, de azt hiszem akkor leszek a legjobban, ha terhes leszek. A legrosszabb, hogy szülinapom környékére voltam kiírva...azt hiszem nem lesz túl boldog szülinapom, hacsak nem addig teherbe esem. Csak én meg a párom tudjuk, habár jó lett volna anyósnak elmondani, ő is pont 12 hetesen vetélt el, mint én, jó lett volna egy olyan emberrel megbeszélni, aki átélt ilyesmit, de valahogy nem tudtam elmondani..nem tudtam megtenni ezt vele. Mért fájjon neki? Igy elhallgattuk.
Te kiheverted már? Mennyi időbe telt?
2013. szept. 24. 15:02
5/5 anonim válasza:
Szia! Én is 14hetesen veszítettem el őket. Én mai napig gondolok rájuk hogy milyenek lehettek volna ezt elfelejteni nem tudjuk de ahogy telik az idő könnyebb lesz. Én a vetélés után a 3.hónapban már újra babás lettem és ez könnyített a helyzeten bár végig azon aggódtam ne hogy baja legyen és őt is elveszítsem. Még hozzá jött az is h.mondta a doki h.kb.fél évet várjunk a próbálkozással és amikor megtudtam h.újra terhes vagyok alig mertem hozzá visszamenni de nem tolt le csak veszélyeztetett terhességet írt a papírra a vetélés miatt. Mindenre emlékszek mintha tegnap lett volna. Pedig már 5éves a lányom. Én úgy gondolom ha kibeszéled magad valakivel az is segíteni fog. 3 hónap kellett nekem is mire eljutottam odáig h.már nem sírok minden nap és amikor megtudtam h.újra babát várok az maga volt a boldogság és aggódás egyben. Remélem hamar összejön nektek a baba és minden rendben lesz. Írj nyugodtan privát üzit ha beszélgetni akarsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!