Nem voltam még fiúval de késik és kicsit beparáztam. Csak önkielégítést végeztem (nem az ujjammal legyen elég ennyi, hanem egy tárggyal) de tudom h attól nem lehetk terhes. Tényleg terhes vagyok vagy csak beképzelem?
Ha azt írod hogy tudod hogy nem lehetsz terhes, akkor miért kérdezted meg?????
Idegen tárgyak egyéb helyre helyezése miatt egyébként kaphatsz egy jó kis fertőzést is.
Csak szólok, hogy simán teherbe eshetsz!!!!!!
Amerikai kutatók kisérletei alapján kimutatták, hogy létezik nemi izgalom hatására történő önmegtermékenyítés.
Ha a tárgytól orgazmusod is volt, ez még növeli az esélyt a terhességre, mivel a méhed összehűzó mozgást végez.
Szerintem csinálj tesztet!!! Vagy menj el gyorsan orvoshoz.!
Ez komoly!
ez az utolsó válasz éredekes..... nem is kell férfi a teherbeeséshez?!
nyugi szerintem nem vagy tehes, csak ideges vagy és ez tolja el a menszeszedet.
minden jót. 6 hetes kisbaba anyukája
Nem lehetsz terhes. Lehet még fiatal vagy és nem állt be a ciklusod, de sokmindentől késhet. Stressz, megfázás, de akár az idétlen idő is kihathat rá. A kisbabához kell majd egy fiú is.
A hülyeségeket íróknak meg csak annyit, hogy szerintem nem kéne kinevetni az embert, még akkor sem ha teljesen evidens amit kérdez és képtelenség. Egyszer a gyereked is eléd állhat ezzela kérdéssel akkor őt is kineveted? Lehet vannak olyan emberek akik a szüleiktől nem mernek ilyen dolgokat kérdezni és úgy tudom ezekért is vannak az ilyen oldalak.
Persze igaz, csak a gyerekem nem áll ilyen hülyeségekkel elém:
- Anyúú tudom hogy NEM LEHETEK TERHES,tisztába vagyok a dolgokkal,nem kell engem már felvilágosítani, tudok mindent, de félek hogy mégis az uborkátol lesz gyerkem....
Csak hogy meg jobban megnyugtassalak: bizony az is elofordul, hogy kimarad egy-egy havi verzes, nalam is volt ilyen. Vagy csak a periodus tolodik el, es ezert kesik (ez is volt nalam).
Sz'al no para...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!