A Beágyazódás után kéne már érezni valami terhességi tünetet? Mennyi az esélye annak hogy megtörtént a beágyazódás?
Én semmit nem éreztem. Fél évig próbálkoztunk, minden hónapban éreztem valami furát, hányingert, fáradságot, mellfeszülést, mindig negatív lett a teszt.
Egyik hónapban nem volt semmi tünetem, nem is foglalkoztam vele, erre pozitívat teszteltem. :) A pozitív teszt után 2 héttel kezdődtek a tünetek kb.
Én tegnap voltam 24. napon, fájt az alhasam, ma már mintha megint fájna. A mellem is fájt, meg hüvelyem nyilalgat. 17. napon éreztem a peteérést, együtt is voltunk aznap meg két nappal előtte. Mensi előtt nem szokott fájni. 28 vagy 21 napra szokott megjönni.
Hátha babát érzel te is, meg én is. Jövő hét szombat, vasárnap tesztelek. Te mikorra nem várod? Én 4. nap teszteltem mindig pozitívat, és mindkét esetben 17. napon fogant a baba. (első meg is született, sajna a másodikkal elvetéltem, azóta kavarodott össze a mensim.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!