Honnan fogom tudni hogy megtörtént a beágyazódás? észre lehet ezt venni?
Tudni sehonnan, maximum érezheted/sejtheted.
Mi kétszer nem védekeztünk a párommal, majd hazautaztam (külföldön élünk) Anyukámmal voltam végig, ekkor történt a beágyazódás...sokszor mondtam neki, hogy szerintem "becsúszott" a baba...
1. Óriásira nőttek a melleim (most is azok). Persze minden mensi előtt is megnőttek és fájtak, de ekkor "hipernagyok" és "hiperérzékenyek" voltak.
2. Állandóan csemege uborkát kívántam.
3. Borzasztóan fáradékony voltam. Emlékszem sétáltunk a szupermarketben bevásárolni nekem a visszaútra, és mondtam Anyumnak, hogy kész nekem most azon nyomban le kell feküdnöm aludni..
Kb. ennyi jele volt, plusz a női megérzés.
Üdv.
17 hetes kma.
En abba a fazisba vagyok,hogy remenykedek hogy megtortent a foganas es most ez a het a beagyazodas hete.
Oszinten en erzek valamiket ,csak azt nem tudom ,hogy kepzelodese az egesz.
Az allitolagos fogantatas utan 2 napra fajtak a melleim izomlaz szeruen,mostmar nem.
Alhasi fajdalmaim mar azota vannak a mai napig,vagyis szurkalas szeru,feszit a hasam ha felallok,vagy tusszentek.
Egyszeruen kivanos vagyok,mondjuk azelott is az voltam,ugyhogy nem tudom ez mennyire igaz ide.
Van egy olyan erzesem mintha meg fog jonni a havi,ez az erzes csak a tegnap volt.
A menstruaciom a naptar szerint 8nap mulva lesz.
Én nem tudtam, hogy beágyazódás, csak utólag mondta a dokim, hogy valószínű azt éreztem. :)
Cicik feszültek, mint amikor meg szokott jönni, és fájt a derekam, és szurkált a hasam alja. Még enyhe mensi szerű görcseim is voltak. Néha megszédültem, és állandóan aludni akartam. Aztán a nem várt után 11 nappal halvány pozi teszt. :)
Most 32 hetesek vagyunk.
Én vagyok aki az utolsó előttinek már írtam.Mi egy rugóra mozgunk.Én is szombatra nem várom,de már 28.-án tesztelni fogok 10-sel hogy mi a helyzet odabent,mert dokihoz is aznap kell mennem cytora.Én vagyok az aki nem igazán érez semmit sem:S
A hasam olykor nekem is fura,na de ez lehet bármitől.Mondjuk eddig minden hónapban konkrét érzéseim voltak és nem volt alapja,úgy hogy úgy állok hozzá hogy ez most jó jel:)
Az ovut viszont nagyon éreztem,ez meg az ellentéte az eddigi hónapoknak.Sokat relaxálok,és töltöm magamat azzal az érzettel hogy sikerült.Nem tántoríthat el ettől az érzéstől semmi és senki!!!Mikor elbizonytalanodom akkor megnyugtatom magam,vagy elkezdek vmi mással foglalkozni.
28.-ÁN FOGOK POZITÍVAT TESZTELNI:)))))))Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!