Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki mensi alatt...

Van itt olyan aki mensi alatt lett terhes? Reszletesebben lent.

Figyelt kérdés
Az utolso mensim kesett pedig mindig rendszeresen jon meg. Az nap mikor megjott nagyon fajt a petefeszkem es meg vagy 3 napig,lehet h azert mert kesett a mensim eltolodott a peteeres? Es voltunk is egyutt aznap mielott megjott volna es a mensim utolso napjan is,es most gondolkodom h lehet pont volt peteeresem azert fajt oldalt,mert azota nem faj. De ha meg is fogant a baba lehetetlen h megmarad mert nincs hova beagyazodjon,ugye? Tapasztalatokra lennek kivancsi. A valaszaitokat elore is koszonom.

#Béágyazodás #mensi alatt teherbeeses #peteeres eltolodas #mensi kesese
2013. szept. 20. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
4-5 napja volt meg a mensim, mikor együtt voltunk a férjemmel. A babánkkal most tartunk a 32. héten :))) nem tudom, hova tudott beágyazódni, de itt van :)
2013. szept. 20. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Bármi lehet.Nekem mensi után három nappal fogant a babám,pedig a peteérés akkor még nagyon messze kellett volna,hogy legyen.Beágyazódni pedig 12 nap múlva fog,addigra kész lesz rá a méhed.Vagyis,teherbe eshetsz mensi alatt is.
2013. szept. 20. 12:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Es ti akkor nem vettetek eszre valami furcsat? modjuk valami fajdalmat ami peteeresre utalna? En mindig megerzem sot van mikor barnazok is egy keveset,es most pont olyan fajdalmat ereztem mint pe kor,es jovoheten lagziba megyunk es igy nem tudom h szabad-e igyak 1pohar bort,akkora meg nem mutatna ki a teszt igaz? Koszonom h valaszoltatok. :)
2013. szept. 21. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:

A teszt még nem fogja kimutatni,de úgy gondolom egy pohárról borról le lehet bármikor mondani,még egy lagziban is,ha az ember talán babát vár.

Voltak nekem is peteérésre utaló jelek,de ezt így utólag tudom,akkor fel sem tűnt,nem gondoltam rá,hogy ennyire korán az lehet.

2013. szept. 23. 07:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt semmi jele. Teljesen olyan nap volt, mint bármelyik másik. Mensi előtt 3 nappal csináltam tesztet, akkor már halványan látszott, de akkor még azt hittem, hogy a középidős ügyeskedéseink eredménye a baba, aztán az orvos felvilágosított, hogy bizony idősebb ő annál :)

Sem az alkohol, sem a gyógyszerek nem jutnak át ilyenkor a babába, ha meg is fogant, egy pohár bor beleférhet még. Ha viszont megnyugtat, akkor ne igyál, simán ki lehet kerülni.

2013. szept. 23. 08:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen h valaszoltatok!
2013. szept. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!