Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Részletesebben...

Lehetek terhes? Részletesebben lent

Figyelt kérdés
A barátommal aznap szeretkeztünk védekezés nélkül amikor meg kellett volna jönnie (07. 04. ). De a barátom nem ment el. Azóta viszont nem jött meg a menstruációm, viszont állandóan olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön és sokszor kell pisilnem is. Csináltam már két tesztet, egyet két nappal ezelőtt (06. 07) és egyet ma reggel, de mindkettő negatív lett.
2009. júl. 9. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes,főleg hogy mensi napon voltatok együtt,nem is ment el a barátod.Sajnálom.
2009. júl. 9. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes! Nem jutott beléd sperma, és a menzesz előtti napon peteérésed sincs csoda lenne, ha az lennél!
2009. júl. 9. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes. Lehet, hogy csak bekavart az, hogy pont aznap szexeltél, amikor meg kellett volna jönnie. Meg most aggódsz is, hogy mi van... amiatt is késhet.
2009. júl. 9. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Sejtelmed sincs a tested és a terhesteszt működéséről. :-(

A fogantatás utáni 14. naptól tudja leghamarabb kimutatni a terhességet. Ha teherbe estél volna, most még csak egy sejtcsomó keringene a petevezetődben, aminek semmi kapcsolata sincs veled, hiszen még nem ágyazódott be. Fogantatás után 7 nappal kezdődik a beágyazódás, és még 7 nap, mire annyi hcg hormon lesz a szervezetedben, hogy a terhesteszt ki tudja mutatni.

Menszesz előtt megfoganni kisebbféle csoda lenne. nem hinném, hogy terhes vagy. Ha mostantól fogva két hetet késne, NA AKKOR van értelme terhestesztet csinálni.

2009. júl. 9. 11:23
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! de azért sajnos nem nyugodtam meg teljesen... :S mert a hasam is felvan puffadva egy picit, meg tényleg olyan érzésem van, mint mielőtt megjönne..ez mitől lehet? azt én is tudtam, hogy menzi előtt nagyon kevés az esélye, hogy teherbe essek, de mivel védekezés nélkül csináltuk..és mi van ha a vágycseppek...?
2009. júl. 9. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szivem, fogadd már el, hogy a fogantatás utáni első két hétben NINCSENEK TERHESSÉGI TÜNETEK. Egyszerűen nincsenek. Pláne nem az első hétben. Ugyan mitől lennének? Attól, hogy kering benned egy apró pici sejtcsomó, ami semmilyen kapcsolatban nincs még veled?

A felpuffadás tipikus jele annak, hogy meg fog jönni. Ha egy hét múlva se jön meg, akkor tesztelhetsz. De szerintem negatív lesz. És akkor irány az orvos, aki meg fog nyugtatni, hogy még nem állt be a ciklusod.

Viszont épp ezért nem szabad megszakítással közösülnötök, mert az NEM VÉDEKEZÉS. Az így védekező nők 35%-a egy éven belül teherbe esik, tudtad? A maradék 65% meg hiába buizonygatja neked, hogy ők évek óta nem, ha te beleesel a szerencsés 35%-ba. Csak akkor teheti be, ha gumit húz, ennyi, meg egy bambi. Nem ő megy abortuszra utána, meg nem neki írjál fel az esemény utánit, ami egy lórúgás, vagy nem neki kell gyerekfejjel felnevelnie egy pici babát, hanem neked. A te tested, legyél érte maximálisan felelős!

2009. júl. 11. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!