Szerintetek igaz?
Szia. Nekem pé előtt egy nappal szokott fájni a mellem, pé napjától, a mellbimbómhoz nem lehet érni.....és ami nekem még szokott jelentkezni, hogy majd szétszakadok alul...van amikor fájdalom csillapító kell, annyira éles fájdalmaim vannak.... remélem segítettem.
Ja, és a mell fájás mensire elmúlik nekem.
Aranyosak vagytok, hogy segítettek. Köszönöm!
Akkor valószínű igaz az amire gyanakodtam. Ugyanis nem éreztem semmi jelét a hónapban peteérésnek, de mégis nagyon fájt a mellem mensi előtt, még jobban, mint eddig valaha. Szóval én úgy gondoltam, hogy ebben a hónapban nem volt peteérésem, de valaki azt mondta nekem, hogy: "pé van mellfájdalom nélkül, de mellfájdalom nincs pé nélkül." Így reménykedtem, de csak gyanús volt ez az egész ciklusom és meg is jött még hamarabb, mint szokott. Szóval most már 100%, hogy nem volt pé-m. Remélem ez csak egy ilyen ciklus volt és ebben a hónapban már lesz újra!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!