Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy unalmas ez a kérdés meg kb 20x kiírják egy nap alatt, de ez valahogy más és komoly. A barátnomet megujjaztam aug. 18. felé. O leszopott, szex nem volt, nem is érintettem meg a péniszemmel a punciját, egyedul a popsija kornyékén próbálkoztam, kicsit izgattam,de be nem tettem neki. Kezem sem volt ondós, hogy esetleg úgy kerulhetett be neki. Aztán elment egy hétre kirándulni, utánna tobb fellépésen volt a tánccsoportjával, így alig láttam, erotikázás nem is volt. Aug. 24.-én kellett volna, hogy megjojjon neki, meg is volt a cicinagyobbodás, hasfájás, tobbszor érezte, hogy folyik, kiszaladt wc-re és semmi. Azóta semmi. Terhességnek semmi jele, se érzékeny cici,se hányinger, se szédulés, se nagyobb has. Olvasta, hogy lehet valami betegség is,ciszta vagy újfajta gyógyszer hatása. Teszttel még nem próbálkoztunk. Remélem tudtok segíteni, hogy mi lehet a baj. Koszonom

2013. szept. 19. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
menjen orvoshoz ha nem jön meg 2 héten belül. bárkinél elöfordulhat késés vagy akár kimaradás is egyébként.
2013. szept. 19. 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
csak már lassan egy hónapot késik :/
2013. szept. 19. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
egy teszt nem árt de nem valószinű a terhesség. emnejn orvoshoz ha nyugtalanitja de mnitn irtam akár különösebb ok nélkül ki is maradhat. bármelyik nő életében elöfordul iylen néha.
2013. szept. 19. 21:53
 4/6 A kérdező kommentje:
már kezdek ideges lenni, és tehetetlen vagyok. de nagyon remélem, hogy igazad van!
2013. szept. 19. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
De mi az hogy leszopott?? szebben nem tudnál fogalmazni?
2013. szept. 20. 07:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de jelenleg nem a mindenki által elfogadott etikett érdekel. Ha olyan lennék, akkor az "orális kielégulést" is messze elítélném!
2013. szept. 20. 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!