Rózsaszín folyás 10. dpo-n menzeszt jelent?
Ma vagyok a 10. dpo-n, és nagyon el vagyok keseredve a folyás előtt, mert nálam mindig van menzesz előtt. A luteálisom 14 napos szokott lenni. Gyógyszeres kezelést kaptam, aminek köszönhetően 3 tüszőm érett meg. Az orvos azt mondta, most sikerülnie kell, de már nem tudom, mi van. 6. dpo-n volt egy 2 tizedes esés a hőmben, azóta megint fent van. Melleim nagyon bedurrantak mára, és érzékenyek is, a mellbimbóm viszket. Vélemény?
A másik kérdésem az lenne, hogy aki menzesz előtt barnázik általában, annak akkor is volt, amikor babás lett?
Köszönöm a segítséget! :)
Szia! Na mi újság, teszteltél? :D
Nekem még mindig nem jött meg, minimális barna folyásom van pár napja, de csak 1-2 csepp. Nem tudom, mi van, mert a hőm mára leesett, a görbés oldal szerint ma tesztelnem kellett volna, ilyet még sose írt ki.
szia!tegnap nega lett a tesztem :( ha nem jön meg péntek reggel tesztelek, de sajnos majdnem megjön érzésem van, félve megyek wécére..h mit látok a papíron majd :(
Szia! Mi újság? :)
Nekem megjött, de vettünk egy édes kiskutyát, és őt fogom pesztrálni :D
de jó !!! :D :D Milyen fajtát? Nekem francia bulim van és ő az én babám ! :D sok örömet ad :D még nem, holnao ha nem jön meg, de mintha láttam volna vmit a wc papíron :(
sajnálom h neked megjött ! :D de sztem tuti nekem is ! Irok majd! :D
Egy ismerős párnak is franciák vannak, vicces, amikor kifáradnak sétáltatás közben :D
Nekünk Cane Corso van, fekete kisfiú <3 Öcsémnek van egy 2 éves lány, és imádjuk, úgyhogy mi is szereztünk egy szépséget :)
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!