Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rózsaszín folyás 10. dpo-n...

Rózsaszín folyás 10. dpo-n menzeszt jelent?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 10. dpo-n, és nagyon el vagyok keseredve a folyás előtt, mert nálam mindig van menzesz előtt. A luteálisom 14 napos szokott lenni. Gyógyszeres kezelést kaptam, aminek köszönhetően 3 tüszőm érett meg. Az orvos azt mondta, most sikerülnie kell, de már nem tudom, mi van. 6. dpo-n volt egy 2 tizedes esés a hőmben, azóta megint fent van. Melleim nagyon bedurrantak mára, és érzékenyek is, a mellbimbóm viszket. Vélemény?

A másik kérdésem az lenne, hogy aki menzesz előtt barnázik általában, annak akkor is volt, amikor babás lett?

Köszönöm a segítséget! :)

2013. szept. 19. 16:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szia! Na mi újság, teszteltél? :D

Nekem még mindig nem jött meg, minimális barna folyásom van pár napja, de csak 1-2 csepp. Nem tudom, mi van, mert a hőm mára leesett, a görbés oldal szerint ma tesztelnem kellett volna, ilyet még sose írt ki.

2013. szept. 25. 10:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

szia!tegnap nega lett a tesztem :( ha nem jön meg péntek reggel tesztelek, de sajnos majdnem megjön érzésem van, félve megyek wécére..h mit látok a papíron majd :(

[link]

2013. szept. 25. 11:22
 13/23 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon biztató a görbéd! Ne add fel! :)
2013. szept. 25. 11:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, igyexem...de télleg félve megyek wc-re :( :( drukk neked is!! Mikor tesztelsz?
2013. szept. 25. 12:58
 15/23 A kérdező kommentje:

Szia! Mi újság? :)

Nekem megjött, de vettünk egy édes kiskutyát, és őt fogom pesztrálni :D

2013. szept. 26. 11:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

de jó !!! :D :D Milyen fajtát? Nekem francia bulim van és ő az én babám ! :D sok örömet ad :D még nem, holnao ha nem jön meg, de mintha láttam volna vmit a wc papíron :(

sajnálom h neked megjött ! :D de sztem tuti nekem is ! Irok majd! :D

2013. szept. 26. 13:04
 17/23 A kérdező kommentje:

Egy ismerős párnak is franciák vannak, vicces, amikor kifáradnak sétáltatás közben :D

Nekünk Cane Corso van, fekete kisfiú <3 Öcsémnek van egy 2 éves lány, és imádjuk, úgyhogy mi is szereztünk egy szépséget :)

Drukkolok, hogy ne jöjjön meg! :)

2013. szept. 26. 14:08
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
jesszus,imádom őket! gyönyörűségesek !!! Mi amstaffot szeretnénk majd a kertbe :) Can Corso nekünk túl nagy lenne ! :) de gratula hozzá!! sok örömöd lesz benne!!
2013. szept. 26. 16:29
 19/23 A kérdező kommentje:

[link]

:)

2013. szept. 27. 09:06
 20/23 anonim ***** válasza:

de kis cukiság :) :)

teszteltem ma, de negatív..menzi még sehol..

[link]

[link]

:D

2013. szept. 27. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!