Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Összejött vagy mégsem? Nem...

Összejött vagy mégsem? Nem tudom eldönteni mi lehet. (többi lent)

Figyelt kérdés
augusztus 23.-án volt meg utoljára a havim. 28 naposak a ciklusaim vagyis 28 napnál nem hosszabb van, hogy 26-napra jön meg. De most nem jött meg. Voltam nőgyógyásznál és ő azt mondta 7-8.-án van peteérésem uh-alapján. Együtt is voltunk akkor. Nem gondoltam ebben a hónapban a babára mivel festettünk és teljesen elfoglaltam magam. A dokimmal abban maradtunk, hogy 16-ától elkezdem mérni az ébredési hőmet. El is kezdtem. Olyan szurkáló érzést éreztem a hasam alatt 14-én azt hittem hamarabb megjön de nem jött a szurkálás elmúlt. Utána volt olyan érzésem mintha meg akarna jönni olyan időszakos derékfájás. De az is elmúlt. Viszont sok olyan krémszerű folyásom van de menszi sehol. Tegnap reggel mikor felébredtem nem egyből hanem utána kb 20 percere elkezdtem émelyegni és egyszer egyszer megszédültem ma szintén úgy vagyok. A hőm mióta mérem (3 napja) 37 fok közelében van tegnap fölötte is volt. Egyszer egyszer olyan piros is volt az arcom mint aki elég a láztól de nem voltam lázas a hőm olyankor 37,4 volt. Vettem tegnap délelőtt tesztet de nem tudtam eldönteni, hogy száradási csík-e vagy nagyon halvány pozi. A ma reggeli elsőből csinált tesztem is olyan volt mint a tegnapi. Utoljára 8-án voltunk együtt. Szerintetek most összejöhetett és a teszt még nem tudja kimutatni vagy valami más áll a háttérben? Bocsi amiért egy regényt írok de annyira szeretnénk babát és olyan rossz ez a bizonytalanság. :(
2013. szept. 19. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
:D nekem is így voltak a tesztek!! túl korán csináltam én is, és az elsőn 2-3 óra elteltével mutatta ki a másodikat nagyon halványan. a második teszt már 10 perc után kimutatta, de az is csak halvány volt! a harmadik már erős volt. szerintem vegyél a héten még egy tesztet, és várj vele min. vasárnapig, és majd a reggeliből tesztelj! drukkolok addig is :)
2013. szept. 19. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
2 nap múlva csinálj új tesztet, addigra erősödnie kell a csíknak. Vagy vegyél érzékenyebb tesztet!
2013. szept. 19. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha 28 napos is szokott lenni a ciklusod akkor a nem várt még majd csak 21.én lesz esedékes. Ha pé-ed 7.8.án volt akk még csak 11-12 nap múlt el azóta,sztem hétvégén ismételd meg a tesztet,simán lehet,h sikerült.
2013. szept. 19. 08:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ha nem jön meg vasárnap reggel csinálok új tesztet. Lehet kicsit hamarabb csináltam mint kellett volna :)
2013. szept. 19. 08:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóak voltak a tüneteim,mikor kiderült,hogy babát várok.Korán teszteltél,nemvárt napja után csinálj tesztet reggeli vizeletből.Drukkolok!
2013. szept. 19. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha vasárnap tesztelek akkor az már tuti kimutatja?
2013. szept. 19. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó esélyed van rá,de olyan nincs,hogy tuti,ezt nem lehet előre megmondani.
2013. szept. 19. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!