Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A sperma állaga ettől még...

A sperma állaga ettől még lehet jó? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval mielőtt még nem akartunk babát,természetesen védekeztünk,hogy ő időben kivette:).Páromnak a sperma állaga fehér,szóval olyan sűrű meg sok.

Most meg,hogy babát szeretnénk,reggelre kifolyik szinte minden belőlem,és nem sűrű,mondhatni folyékony,híg,vizes-fehér színű.EZ MIÉRT VAN?Mi az ami kifolyik?Ez természetes?

Ez a 3-ik hónapunk,hogy nem védekezünk.

2009. nov. 5. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ismét én:)akkor mindketten félre értettük egymást.akkor más már nincs hátra mint h sok sikert kívánjak.és remélem minnél elöbb pozit tesztelsz.ja még annyi h esetleg ovulációs tesztet használtok.esetleg az is segítene.gyógyiban lehet kapni.
2009. nov. 5. 14:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!:)

Igen,féle értettük egymást:)Remélem nincs hari!:)

Ovu tesztet most nem tudtam használni,mert megrendeltem,de nem hozta a postás,csak ma ért vele ide.És a múlt héten szerdás rendeltem meg a vateráról.Gondoltam nem veszek,mert úgyis hozza a postás.Ezért szeretkeztünk,mert bevetettem a hőmérőzést.Innen tudom,hogy tegnapelőtt volt pém,mert a folyásomból,meg a hőmből indultam ki.

Kedves utolsó előtti!

Akkor nem vagyok egyedül,de nekünk valahogy most nem akar öszejönni.:(

Ezt azért nem is értem.Gyógyszer mellett teherbe estem,most meg nem sikerül tabi nélkül.Pedig nem szedem már nagyon hosszú ideje.

Tehát a sűrű anyag a jó?

Mikor láttam,akkor fehér és sűrűnek látszott.De amióta nem védekezünk,gondolom nem változott az állaga:)De akkor mi az ami reggel kifolyik?Az ami szállítja a srácokat?Mert hallottam,meg olvastam is,hogy van pl:hereváladék,stb ejakulátumban.Jó lenne ha az folyna ki,nem pedig a katonák.Vagy esetleg a felesleg?Hmmmm...ki érti ezt?

2009. nov. 5. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Az folyik ki ami nem jutott be a méhedbe, mert azt pár óra alatt kinyírja a hűvely+a szállítófolyadék és a te nedveid. Mindenkinek ilyen aki elalszik utána és csak reggel kel föl.
2009. nov. 7. 20:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Most már azt hiszem értem,és több helyen is utána olvastam,és azokat a HASZNOS infókat kaptam,olvastam amiket TI adtatok!Mégegyszer köszi szépen!
2009. nov. 7. 23:24
 15/15 anonim válasza:
Nem tudom kinek mi a sűrű meg túl sok sex, én a párommal van úgy hogy 1 nap 3-szor is csináljuk de legtöbbször 2-szer. Szóval egyáltalán nem hihetetlen minndenap csinálni. Addig kell csinálni még lehet:) Sok sikert a babához 22/F
2013. dec. 18. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!