Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A sperma állaga ettől még...

A sperma állaga ettől még lehet jó? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval mielőtt még nem akartunk babát,természetesen védekeztünk,hogy ő időben kivette:).Páromnak a sperma állaga fehér,szóval olyan sűrű meg sok.

Most meg,hogy babát szeretnénk,reggelre kifolyik szinte minden belőlem,és nem sűrű,mondhatni folyékony,híg,vizes-fehér színű.EZ MIÉRT VAN?Mi az ami kifolyik?Ez természetes?

Ez a 3-ik hónapunk,hogy nem védekezünk.

2009. nov. 5. 10:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy sűrűbben szexeltek? Attól is hígabb. De ez nem befolyásolja a megtermékenyülést.
2009. nov. 5. 10:22
 2/15 anonim ***** válasza:
az én páromnál változó.hol híg hol vízszerü.sztem ennek semmi köze nincs ahhoz h eddig nem jött össze a babó.nekünk szinte az első alkalommal sikerült ennek ellenére.és most vagyok 24 hetes.nekem is mindig kifolyik és ez természetes attól még vannak élő spermiumok és lehetsz terhes.lehet az a gond h nem megfelelő időben csináltátok.nyugalom összefog jönni.sok sikert nektek:)
2009. nov. 5. 10:25
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia!

több oka lehet.

Túl gyakran szexeltek. Ekkor érdemes 2-3-4 naponként egymárstalálni.

Folyásod van és ez keveredik a spermával, amitől hígabb.Próbálkozhattok úgy, hogy akció után fekve maradsz és párnát vagy párnákat a popsid alá tolsz, hogy tartsa egy kicsit a kiskatonákat. Egyébként maga a megtermékenyülés nem a sperma-számtól, hanem sokkal inkább a fürgeségtől függ...

2009. nov. 5. 10:27
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi nektek:)

Naponta szeretkezünk egyszer,este.Kispárnát teszek a popsim alá,kb:30-40 percig.Én alul,párom felül van.Az "anyag" reggelre folyik ki.

Szóval a "kisfickók" akkor bent maradnak?Kb.mennyi ideig tudnak bent meglenni?

2009. nov. 5. 10:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Naponta???????te jó ég!!!!!!és 30-40 percig ugy tudsz maradni?már ne haragudj de sztem egy kicsit túl reagáljátok ezt a dolgot.ha akar jön a baba magától is.sőtt ha ennyire ráfeszültők annál inkabb nem fog összejönni.ne legyetek ennyire görcsösen rajta.
2009. nov. 5. 13:07
 6/15 A kérdező kommentje:

Igen,NAPONTA!!!!!!!!!!

Ugyanis így voltunk eggyütt az előző terhességemnél is,ami sajnos nem maradt meg.:(

Ennek 9hónapja már.Ha 2-3 naponta szeretkezünk akkor ne esek teherbe,ezt az elmúlt hónpok bizonyítják!!!!!!!És igen,tudok 30-40 percig így maradni!Most váltottunk vissza.

Mi az,hogy görcsölünk?Minden nap dolgozunk szépen,nem is gondolunk a babára!Még akkor sem,mikor szeretezünk!

Nem kell lehurrogni!Nem is ezt kérdeztem!

2009. nov. 5. 13:48
 7/15 A kérdező kommentje:

És még annyi,hogy gyógyszer mellett lettem az előzővel terhes!És minden nap szeretkeztünk--kivéve mensikor--.

Várnunk kellett,és most szeretnénk.Húúúú,de nagyot vétkezünk!!!!:)

Amúgy kedves utolsó!Nem hallottál még arról,hogy ha minden nap szexelsz akkor terhes lehetsz?

2009. nov. 5. 13:53
 8/15 anonim ***** válasza:
kedves utolsó vagyok.félre értettél én nem rehurogni akartalak csak rácsodálkoztam h h bírjátok.és arra probáltam célozni h lehet az sem túl jó ha sűrűn vagytok együtt ahogy az elöttem szólók is írták.esetleg szedsz vmi vitamint?hátha segítene.és én is csak segíteni szerettem volna.bocs ha félre érthető volt:(
2009. nov. 5. 14:27
 9/15 A kérdező kommentje:

ELEVIT-et szedek.

Bocs ha én is félre érthető voltam,mert akkor szeretkezünk naponta ha pém van.

Pontosabban pé előtt 2 nappal,pé-kor,meg utána 2 nappal.

2009. nov. 5. 14:33
 10/15 anonim ***** válasza:

A p.é. körüli napokban jó,ha legalább napi egy adagot kapsz.

Mi mind két gyereket úgy hoztuk össze,hogy amikor elhatároztuk,hogy jöhet a baba,akkor szeretkeztünk naponta többször is.

Én is hallottam,hogy túl sok,mégis a 3. gyógyszer mentes hónapban Elevit mellett terhes maradtam.

Mi ezek szerint ilyen termékenyek vagyunk.

Valaki hónapokig vár,dokihoz jár,hormon pótlás,miegymás...

Nem vagyunk egyformák.Első baba után épp elég időt vártatok.

Ja és szerintem a sűrű fehér anyag a jó.Férjemnek is olyan,és bevált.

2009. nov. 5. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!