A sperma állaga ettől még lehet jó? (lent)
Szóval mielőtt még nem akartunk babát,természetesen védekeztünk,hogy ő időben kivette:).Páromnak a sperma állaga fehér,szóval olyan sűrű meg sok.
Most meg,hogy babát szeretnénk,reggelre kifolyik szinte minden belőlem,és nem sűrű,mondhatni folyékony,híg,vizes-fehér színű.EZ MIÉRT VAN?Mi az ami kifolyik?Ez természetes?
Ez a 3-ik hónapunk,hogy nem védekezünk.
Szia!
több oka lehet.
Túl gyakran szexeltek. Ekkor érdemes 2-3-4 naponként egymárstalálni.
Folyásod van és ez keveredik a spermával, amitől hígabb.Próbálkozhattok úgy, hogy akció után fekve maradsz és párnát vagy párnákat a popsid alá tolsz, hogy tartsa egy kicsit a kiskatonákat. Egyébként maga a megtermékenyülés nem a sperma-számtól, hanem sokkal inkább a fürgeségtől függ...
Köszi nektek:)
Naponta szeretkezünk egyszer,este.Kispárnát teszek a popsim alá,kb:30-40 percig.Én alul,párom felül van.Az "anyag" reggelre folyik ki.
Szóval a "kisfickók" akkor bent maradnak?Kb.mennyi ideig tudnak bent meglenni?
Igen,NAPONTA!!!!!!!!!!
Ugyanis így voltunk eggyütt az előző terhességemnél is,ami sajnos nem maradt meg.:(
Ennek 9hónapja már.Ha 2-3 naponta szeretkezünk akkor ne esek teherbe,ezt az elmúlt hónpok bizonyítják!!!!!!!És igen,tudok 30-40 percig így maradni!Most váltottunk vissza.
Mi az,hogy görcsölünk?Minden nap dolgozunk szépen,nem is gondolunk a babára!Még akkor sem,mikor szeretezünk!
Nem kell lehurrogni!Nem is ezt kérdeztem!
És még annyi,hogy gyógyszer mellett lettem az előzővel terhes!És minden nap szeretkeztünk--kivéve mensikor--.
Várnunk kellett,és most szeretnénk.Húúúú,de nagyot vétkezünk!!!!:)
Amúgy kedves utolsó!Nem hallottál még arról,hogy ha minden nap szexelsz akkor terhes lehetsz?
ELEVIT-et szedek.
Bocs ha én is félre érthető voltam,mert akkor szeretkezünk naponta ha pém van.
Pontosabban pé előtt 2 nappal,pé-kor,meg utána 2 nappal.
A p.é. körüli napokban jó,ha legalább napi egy adagot kapsz.
Mi mind két gyereket úgy hoztuk össze,hogy amikor elhatároztuk,hogy jöhet a baba,akkor szeretkeztünk naponta többször is.
Én is hallottam,hogy túl sok,mégis a 3. gyógyszer mentes hónapban Elevit mellett terhes maradtam.
Mi ezek szerint ilyen termékenyek vagyunk.
Valaki hónapokig vár,dokihoz jár,hormon pótlás,miegymás...
Nem vagyunk egyformák.Első baba után épp elég időt vártatok.
Ja és szerintem a sűrű fehér anyag a jó.Férjemnek is olyan,és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!