Lehet ebből baba? 13-ra nem várom,1-én volt egy kis pecsételő vérzésem, azóta néha kis mensi szerű görcseim vannak és fáradt vagyok. Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 22:03
1/3 anonim válasza:
Szia! nem akarlak elszomorítani, de ezek alapján nem merném kijelenteni, hogy babás vagy. 13-a még messze van, elseje körül lehetett szerintem az ovulációd. És ha akkor teherbe is estél, a beágyazódás miatti esetleges vérzés csak 8-9 nap múlva szokott jelentkezni, általában egy időben a nem várt idejével. Persze attól még minden előfordulhat, drukkolok!
2/3 anonim válasza:
Szia.Én is 13.-ára nem várom.Tünetem nincsen csak néha szúr a hasam alja.Nincs görbéd?
3/3 A kérdező kommentje:
nincs görbém, bocs, elírtam, 8-ra nem várom.
2009. nov. 5. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!