Clearblue digitális teszt mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
X epil negatív, gabriel negatív, gravi hcg szellemcsíkos, a cb digi pedig 1-2 hetest mutat....akkor most mit higgyek???2013. szept. 16. 13:36
21/30 A kérdező kommentje:
Már nem veszek,mivel ez pozitív lett... :-)!!! De a többi olcsó negatív....
2013. szept. 16. 17:38
22/30 anonim válasza:
Gratulálok :) Nekem nemvárt napján a CB digitális + 2-3-at írt ki :)
23/30 anonim válasza:
A tobbi "olcso" a nem vart utan mutatja ki :) igy vannak tervezve,mert altalaban a nok akkor tesztelnek,amikor késik a menzesz.
24/30 anonim válasza:
16-os vagyok, nagyon gratulálok :)
és köszönöm, igaz nekem 3 babából 1 maradt meg, most a 30. hetet élvezem a kisfiammal :)
25/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Sajnálom, de legalább egy OTT van VELED!!! Gratulálok még egyszer, és nagyon vigyázz magatokra!!!
2013. szept. 18. 16:49
28/30 A kérdező kommentje:
Elvileg 2. án volt. Meg sztem gyakorlatilag is.
2013. szept. 19. 14:18
29/30 rainbow2013 válasza:
Sziasztok! Ez engem is érdekelne! Aug 10.-e óta nem volt menzim 5különböző negatív tesztem van az utolsó a digitális CB! :( Nem tudom mi lehet! Doki pozi teszt nélkül nem csinál UH-t, kézzel megvizsgált, nincs nyomás érzékenység így azt mondta menjek haza.Neked kérdező sok sikert és ha azóta már biztos a baba akkor gratulálok! :)
30/30 anonim válasza:
Gratulálok! Annyi csak, hogy nekem a többi olcsó teszt is teljesen jó volt! A nem várt után csináltam két-három 400-500 forintos tesztet és mind erős pozitív lett. Ennyi teszt sem kellett volna, csak még a másodiknak sem hittem, hogy tényleg sikerült a baba, pedig teljesen jót mutattak hál'Istennek :-) Minden jót neked! 20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!