Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyt tapasztalat?

Clostilbegyt tapasztalat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most kell elkezdenem a clostilbegyt a ciklusom 6. napjától a 11-ig napi 2 szemmel.

Van rendes peteérésem, de csak egy petefészkem van és a meglévő petevezetékem nem épp (ki van tágulva). Szeretnék tapasztalatokat kérni erről a "kúráról", mert még nem volt hasonlóban részem. Mikor ajánlatos ovulációs tesztet csinálnom először, ha 30-31 naposak a ciklusaim? Vagy így, hogy van peteérésem, ez a gyógyszer növeli az ikerterhesség esélyét?

Segítségeteket előre is köszönöm! :-)

2013. szept. 16. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha van rendes pé-d, akkor minek a Closty? Csak érdekel, nem kötözködöm.

Nekem 28 napos anovulációs ciklusaim vannak, 5. naptól kell napi 2 szemet szednem. 2 ciklussal ezelőtt már szedtem, akkor lett két tüszőm ( 20 és 23 mm), de nem repedtek meg. Most HSG után repesztőt is szúrunk. Clostival megnő ez esély az ikerterhességre ( akkor is ha nincs amúgy pé-d nélküle).

2013. szept. 17. 12:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Azért kell szednem, mert mivel nem jó a petevezetékem, lehet, hogy műtétre kell, hogy sor kerüljön ami az én esetemben elég rizikós. Sajnos már csak egy petefészkem és így egy kitágult petevezetékem van. Csak meg akarja az orvos növelni az esélyét a természetes teherbeesésnek, mert eddig nem sikerült.
2013. szept. 18. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!