Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen. Akkor most késik?

Zéró. kérdése:

Rendszertelen. Akkor most késik?

Figyelt kérdés
Nagyon rendszertelen a menstruációm, és csak pár hónapja jegyzem, és szeptember 12.-re volt bejegyezve, de nem jött meg, és akkor most azóta idegeskedek, de igazából nem kéne..mert amúgy mindig megjött amikor úgy volt kedve, és kész, nem idegeskedtem. Szóval nagyjából tudtam mikor kell megjöjjön, de nem napra pontosan, hanem mondjuk 5.-e és 8.-a között. De most nem bírok leállni az idegességgel. Csak bebeszélem? Amúgy védekezünk, de most úgy alakult, hogy nem rögtön az elején. szóval fél perc sem volt.
2013. szept. 15. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:
63%
Akkor lehet, hogy terhes lettél.. Ugyanis az előváladékokban is vannak életképes spermiumok, szóval szerintem vegyél egy terhességi tesztet, vagy menj el nőgyógyászhoz! De ha fiatal vagy még, akkor ez lehet csak véletlen is, hogy épp most nem jött meg, nekem is volt olyan, hogy 3 hónap kimaradás volt.. de azért ne bízd a véletlenre!
2013. szept. 15. 23:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet, és negatív lett. Clearblue-t vettem a dm-ből. Akkor most biztos? Kérdezősködtem, és mondták, hogy lehet cisztám van...inkább az, mert azt egy év alatt ki lehet kezelni. :/
2013. szept. 21. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!