Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt valaki ilyet?...

Tapasztalt valaki ilyet? (gyomorégés )

Figyelt kérdés

12. dpo-n vagyok.

Volt valakinek olyan tünete mint nekem:

Pár napja gyomorégésem van , ill olyan mintha sok lenne a savam Vagy nem is tudom, nagyon furcsa. (és nem arra gondolok hogy nyomja a gyerek)

A másik amit szeretnék megkérdezni, hogy az nem baj ha 11.dpon a jósteszt (ovu) - lett, ugye?

2009. nov. 4. 15:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Állítólag csak csíkos kell legyen, nem baj, ha halvány. Holnap erősebbnek kell lennie. Nekem is gyomorégésem van émelygéssel. Péntekre nem várom. (Utoljára ez így nekem terhesen volt.)
2009. nov. 4. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Húúú:) Képzeld el peteérés után 11-12 nappal naponta többször égett a gyomrom, és a 13. naptól elmúlt. A 14 napon (mikor meg kellett volna jönni) délután pozitiv lett a tesztem:) ennek két napja:) Úgy hogy szerintem lehet babás jel! Ird majd meg mi lett veled! 4hetes+2napos kismama:)
2009. nov. 4. 16:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A lily tesztet nem ajánlom egyáltalán, ma teszteltem vele, és csak halványan mutatta ki. A gabriel két nappal ezelőtt erős poziziv lett, és ma is erős potitiv lett!
2009. nov. 4. 16:33
 4/14 A kérdező kommentje:
gratulálok nektek, hát remélem sikerült.:))))))
2009. nov. 4. 16:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Köszi már megérdemeltük, több mint másfél év után jött össze. Kiváncsi vagyok, neked is előjel e a gyomorégés.
2009. nov. 4. 16:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt.
2009. nov. 4. 17:45
 7/14 A kérdező kommentje:
4 nap és kiderül , hoyg előjel e?
2009. nov. 4. 18:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Nincs görbéd?

Amúgy nekem az előző terhességemnél is tünet volt (nemvárt előtt) a gyomorsav. Egyébként nem szokott lenni. Sajnos az a baba nem maradt meg. Most megint arra lettem figyelmes, hogy piszkálja a torkom valami. Hát, úgy néz ki, a bébi.

[link]

2009. nov. 5. 11:33
 9/14 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy az előző babád nem maradt meg, de most úgy látom hogy gratulálhatok.

Van görbém majd felteszem, de nagyvonalakban 36.5 az átlag hőm ovu tesztes napok után a hőm fel is ment 2 napig 36,8, majd 5 napig , 36,9. majd 2szer 37. tegnap elvileg a 12. dpon egyébként 36.8-ra lement , ma 37.1-re felment , viszont reggel mikor nyújtoztam nagyon furi szurást éreztem , és a wc papíron volt egy kis barna.

A mensimet hétvégére nem várom , mert 15-16 dpo-n szokott megjönni.

2009. nov. 5. 12:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Mikor tesztelsz? Nekem a 14.dpo-n már kimutatta!
2009. nov. 6. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!