Tapasztalt valaki ilyet? (gyomorégés )
12. dpo-n vagyok.
Volt valakinek olyan tünete mint nekem:
Pár napja gyomorégésem van , ill olyan mintha sok lenne a savam Vagy nem is tudom, nagyon furcsa. (és nem arra gondolok hogy nyomja a gyerek)
A másik amit szeretnék megkérdezni, hogy az nem baj ha 11.dpon a jósteszt (ovu) - lett, ugye?
Kedves kérdező. Nincs görbéd?
Amúgy nekem az előző terhességemnél is tünet volt (nemvárt előtt) a gyomorsav. Egyébként nem szokott lenni. Sajnos az a baba nem maradt meg. Most megint arra lettem figyelmes, hogy piszkálja a torkom valami. Hát, úgy néz ki, a bébi.
Sajnálom, hogy az előző babád nem maradt meg, de most úgy látom hogy gratulálhatok.
Van görbém majd felteszem, de nagyvonalakban 36.5 az átlag hőm ovu tesztes napok után a hőm fel is ment 2 napig 36,8, majd 5 napig , 36,9. majd 2szer 37. tegnap elvileg a 12. dpon egyébként 36.8-ra lement , ma 37.1-re felment , viszont reggel mikor nyújtoztam nagyon furi szurást éreztem , és a wc papíron volt egy kis barna.
A mensimet hétvégére nem várom , mert 15-16 dpo-n szokott megjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!