Annyira türelmetlen vagyok, csinálnám a tesztet de félek negatív lenne!? Hányan vagyunk így? Mi a ti sztoritok?
Figyelt kérdés
3 hónapja volt egy 8 hetes terhessegem ami missed abbal zárult:( 7-8 hetet vártam az eelső mensire, tartott egy hétig utána minden 2 nap sexeltunk es a mensi első napjától a 20. napra volt egy kis barnás pecsetem. Érzékenyebb vagyok es a mellem is érzékeny, de lehet csak azért mert meg fog jönni, bár barnazni nem szoktam. Nem tudom mikor kéne teszteljek bár rettentő türelmetlen vagyok:(.
Ti hogy vagytok? Hányszor csalódtatok már?
2013. szept. 15. 13:14
1/5 anonim válasza:
Hát most én is így vagyok:) Nem tudom sikerült e ez a hónap. De én várok a hétvégéig:) Tünetem nincs:) Várd meg amíg esetleg nem jön meg, mert még rosszabb amikor korán tesztelsz és kombinálsz, hogy kimutatta e vagy nem:) Majd írd meg :)Sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm viszont kívánom:) jaj az még 5 nap:S ez nagyon borzasztó... Nem hittem volna h ennyire lehet vágyni egy baba után:(
2013. szept. 15. 14:16
3/5 anonim válasza:
Sajnos én is 8 hetes voltam mikor elvetéltem :( nekünk most telt le az orvos àltal ajànlott vàrakozási idő, úgyhogy mostantól lehet ismét próbàlkoznunk :) de a baba utàni vàgy bennem is óriàsi.. nagyon remélem hogy mihamarabb sikerül kismama lennem problémamentesen. Drukkolok Neked is :)
4/5 anonim válasza:
Nekem holnap kéne megjönnie, de eddig semmi jele. Előtte egy-két nappal már szokott barna folyásom lenni, de most nincs. Nagyon izgatott vagyok. Annyira csinálnék már én is egy tesztet, de lehet még korai.
Légy türelemmel, hogy a végén reális eredményt kaphass. :)
Szurkolok! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) én is drukkolok nektek:) jó lenne ha összejött volna:)
2013. szept. 15. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!