Terhes-nem terhes?! Vettem egy tesztet, mert fájtak a melleim. Minden menses elött szokott fájni de a férjem bogarat ültetet a fülembe, hogy talán babától van. Ma voltunk bevásárolni és megnyugvásként vettem 1 tesztet.
Figyelt kérdés
Megcsináltam.1 csík volt rajta. Most este a kukából kikandikált. Kivettem a tesztet és egy halvány második csik is volt rajta. Csak hétfőn jutok ujra bolt közelébe. Addig is volt már valaki ilyen helyzetben?!2013. szept. 14. 19:46
11/22 anonim válasza:
Én is csak most várom a 3. babát így passz :)
12/22 A kérdező kommentje:
Èrtem.Köszönöm a vàlaszokat.
2013. szept. 14. 20:37
13/22 anonim válasza:
Ne idegeskedj! Nyugodtan ünnepeljétek meg, örülj!
Ha pozitív és biztonságos légkörben növekszik akkor biztos nem lsz semmi baj, pesze dolgozni is tudsz meg mindent, csak ne idegeskedj, hanem pozitív megerősítésekkel töltsd a napod, pl youtubeon vannak fent ehhez kapcsolódó anyagok de az is jó ha balogh bélát hallgatsz.
14/22 anonim válasza:
Drukkolok remélem nekem bent csücsül a 3. már :)
15/22 anonim válasza:
Bocsi hogy itt kerdezem meg de izgulok.en holnap reggel tesztelek ujra.tegapi es a mai delutani tesztemen idon tùl (1-2perc plusz) jelent meg a masodik csík csak az a gond hogy vékony .viszont szines mint a kontroll csík.szerintetek pozitiv? Egy fajta volt mind kettő holnap discolorral tesztelek ujra.neked pedig sok boldogsagot a babahoz.
16/22 anonim válasza:
Én is kukáztam már két csíkost, itt szuszog mellettem két hónapja. Az első babámnál másodpercek alatt ott lett a csík, pedig akkor mg csak 5 hetes voltam (kimaradt mensi), a másodiknál 12 hetesen vettük észre (nem menstruáltam még, szoptattam)
17/22 anonim válasza:
Én mielőtt itt gratulálgatnék, inkább szeretnélek megkérni, hogy tegyél fel egy képet, ha tudsz..:) Remélem utána gratulálhatok..:) Időntúli pozi az nálam nem jelentett soha babát.:) (4-et szültem..:) )
18/22 anonim válasza:
Én is 17-ére nem várom. Tegnap óta görcsölget a hasam, mintha meg akarna jönni, mindig szomjas vagyok és szédelgek 2-3 napja. Hát nem tudom, remélem nekem is bent csücsül a pocakban.:)
19/22 A kérdező kommentje:
Holnap rakok fel képet ha hasonlóan járok.De azt is leirom hogyha nem.vagyok terhes.Új tesztet veszek.Reggeli vizeletből csinálom.Köszönöm a sok választ.Szoritok azoknak akik babát várnak vagy szeretnének.
2013. szept. 15. 17:46
20/22 A kérdező kommentje:
Megcsináltam ma a tesztet egyérgelműen pozitiv:)))
2013. szept. 16. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!