Lehetek terhes? Tudom, hogy 100 ilyen kérdés van, de mind más!
Augusztus 24-én voltam együtt a barátommal, védekeztünk.(az utóbbi 5 hónapban mindig!)
Szeptember másodikán kellett volna megjönnie, ehelyett Augusztus 27-én jött meg. Átlagosan 5-6 napig szokott tartani, most 4, az 5.napon barna folyás, a 6.napon semmi! Ezt követően 28-án is együtt voltunk, majd Szept 6-án. Nagyjából masfél hete majdhogynem folyamatosan alhasi fájdalmam van, néha tompa, néha szúr és a jobb oldalon a bordám alatt is szokott fájni. Egyik délelőtt nagyon nagyon halvány barnás 'folyást' tapasztaltam, ami nem is nevezhető annak, szerintem 2-3 csepp. Sem szédülés, sem hányinger, sem kívánósság. Pisilni is csak akkor járok többet, ha annyit iszom.
A barátom szerint kizárt dolog hogy terhes legyek, és viszont nagyon félek, még nincs itt az ideje:)
Segítsetek:(
Igen van vagy ezer kérdés, de a válaszok AZONOSAK!
NEM LÁTUNK BELÉD!
Tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!