A nem várt mensi előtt 6 nappal gondolhatok terhességre az alábbi adatok után?
52mm uterus
11mm endometrium
Kp:nagy méh antefl.-ban van
(Szinte minden tünet arra utal)
megnőtt a méh és vastag a nyálkahártya...ez jó, de ugyanilyen adatok jelzik a terhességet, de a mensest is.
egy hét múlva kiderül, hogy sikerült-e a megtermékenyülés, az adatoko minden esetre kedveznek a beágyazódásnak.
Akkor ezek szerint lehet beágyazódás is??
A doki hasi UH-t csinált,és nem hüvelyit.
Holnapra nem várom,azaz 10-re.
Menszi görcseim vannak már vagy egy hete,néha olyan melegséget érzek a hasamnál,és zsibbadást.Fájnak a melleim,de van mikor egyáltalán nem érzem hogy fájna.A mellbimbóm bebarnult,és látszanak az erek is.Most akkor ez baba vagy menszi lesz???
Dehogy látja az orvos az ilyen korai terhességet!!! Pláne nem hasi Uh-val...
Lehet még terhesség, én lőnék egy érzékeny tesztet.
Nekem még 1 hetem van mensiig, de halvány pozi a ma reggeli tesztem.
Ilyen "okos" választ írni,hogy 3 hetesen látja...
Hogy látná már??????
Kedves Kérdező!
NAGY a valószínűsége a terhsségednek,szerintem pisilni fogysz te egy +!!!Ilyen tünetekkel nem lesz mensi.Én bíztatlak!
Nagy képű barátomnak mondom, hogy hüvelyi UHval is csak az 5 hét környékén láthat valamit a doki!Nekem az 5 héten láttak csak petezsákot.
Ebből még bármi lehet, ha holnap nem jön meg, szerintem vegyél egy érzékeny tesztet, és holnap után tesztelj egyet.
Szorítok neked, és remélem baba van a pociban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!